Elimină în doar 24 de ore 1000 de calculi biliari cu această metodă SIGURĂ de detoxifiere a ficatului!

Temelia sănătății este buna digestie. O cură de detoxifiere este absolut necesară pentru o digestie  sănătoasă. Ea te poate scăpa de alergii, dureri în umeri, dureri de brațe și cervicale.

detoxifierea-in-siguranta-a-ficatului-in-24-de-ore-elimina-peste-1000-de-calculi-biliari

Există foarte mulți oameni (inclusiv copii) care au caliculi biliari în ductele hepatice. Acestea sunt pline cu sedimente. Ei nu pot fi văzuți la radiografie pentru că nu sunt calcifiați ori sunt foarte mici. Calculii biliari pot fi de culoare roșie, verde albă sau maronie. Ei nu sunt altceva decât colesterol cristalizat.

Iată de ce ai nevoie pe cura de detoxifiere:

  • Sare Epsom nerafinată – 4 linguri
  • Ulei de măsline presat la rece – 1/2 cană
  • Suc proaspăt stors dintr-un grepfruit
  • Recipient cu capac

Program:

Fă această cură în zi de sâmbătă sau duminică.

Ora 8

Consumă alimente reduse în conținutul de grăsimi. Folosește în loc doar fructe și legume. E o zi specială. Deci vei putea rezista fără micul dejun obișnuit.

Ora 14

După ora 14 nu se mai consumă nimic. Se dizolvă sarea de epsom în 600 ml de apă. Împarte soluția în 4 doze a câte 150 ml fiecare.

Ora 18

Bea prima doză de soluție.

Ora 20

Bea a doua doză de soluție.

Ora 21:45

Amestecă sucul de grapefruit cu uleiul de măsline. Mergi încă o dată la baie.

Ora 22

Bea amestecul de suc și ulei și culcă-te în pat. Încearcă să adormi cât mai repede. Ideea constă în aceea că este nevoie să nu te miști deloc ori doar foarte puțin, de aceea se recomandă să adormi cât mai rapid. Poți lua puțină valeriană în acest sens. Dormi liniștit, pentru că nu o să apară nici un fel de durere sau disconfort, poate doar sentimentul de foame.

Ora 6

Ia a treia doză de soluție

Ora 8

Ia ultima doză de soluție.

Ora 10

Mănâncă câteva fructe sau legume.

Ora 14

După ora 14 poți reveni la alimentația obișnuită, de dorit ca aceasta să fie acum una sănătoasă.

Cum se manifestă detoxifierea:

Uneori cura e însoțită de diaree. E normal ca așa să se întâmple. În alte cazuri poți observa pietrele hepatice la suprafața apei vasului toaletei (aceste ”pietre” sunt mai ușoare ca apa), însă uneori ele sunt atât de mici încât nu sunt vizibile și nu apar la suprafață. Dacă ele nu apar, aceasta poate fi un semn că nici nu ai avut calculi biliari.

Atenție! Cura poate fi repetată nu mai des decât o dată la 2 săptămâni. Ea este categoric interzisă femeilor însărcinate și celor care alăptează.

Notă informativă: Această cură a fost testată de dr. Hulda Clark pe un grup de 200 persoane, inclusiv persoane în vârstă.  Toți pacienții au tolerat bine cura.

Vă dorim multă sănătate.

 

Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic și tratament corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.

Autor text: sanatosi.info

Sursa: healthyfoodhouse.com

Add Comment