Elimină grăsimea de pe spate şi celulita de la subraţ cu 4 exerciţii rapide

Cu siguranţă mulţi dintre voi s-au pomenit în situaţia în care arătau bine în unele haine, iar apoi au văzut acea grăsime de pe spate, care îi făcea să se simtă incofortabil în legătură cu corpul lor.

Grăsimea de pe spate şi din zona axilei poate fi o mare problemă.

eliminate-back-fat-and-underarm-flab-with-4-quick-exercises-300x157

Îţi prezentăm 4 exerciţii care te vor ajuta să scapi de grăsime şi îţi vor reda încrederea în sine.

1. Împinge şi atinge – piept, umeri şi partea superioară a spatelui.

Stai cu braţele în jos, palmele îndreptate în faţă, picioarele depărtate la nivelul umerilor. Apoi ridică braţele la nivelul umerilor şi asigură-te că palmele sunt orietate spre tavan.

Vei simţi cum arde. Ridică treptat braţele deasupra capului şi asigură-te că palmele sunt în spatele tău. Apoi adu braţele la nivelul umărului, fă o pauză şi revino la poziţia iniţială.

Este foarte important să nu se mişte nici o altă parte a corpului. Fă 3 seturi a câte 6-8 repetări.

2. Ramat din aplecat – piept, mijlocul şi partea superioară a spatelui.

Îndoaie genunchii, dar asigură-te că sunt implicaţi muşchii abdominali. Apoi apleacă-te în faţă, astfel încât partea superioară a corpului să fie paralelă cu podeaua.

Braţele trebuie să fie întinse spre podea.

Treptat, fă un cerc cu braţele, spre stânga, sus şi la piept, apoi sprea dreapta şi în jos. Se repetă cercul pornind din cealaltă parte. Fă 3 seturi a câte 10-12 repetări.

3. Fluturări laterale – partea superioară a spatelui şi umerii.

Îndoaie uşor genunchii, dar asigură-te că trunchiul este aplecat în faţă la 45 de grade. Braţele trebuie să fie încrucişate la nivelul încheieturilor în faţa genunchilor.

Ridică treptat braţele la nivelul umerilor şi lasă-le în jos în poziţie iniţială. Se repetă exerciţiul cu mâinele încrucişate invers. Fă 3 seturi a câte 10-12 repetiţii.

4. Unirea coatelor – umeri şi piept.

Ridică braţele pe lângă corp la nivelul umerilor, dar asigură-te că palmele cu faţa în sus. Coatele trebuie să fie îndoite la 90 de grade, iar braţele unite împreună în faţa pieptului. În timpul exerciţiului, asigură-te că nu ridici umerii. Revino încet în poziţia iniţială. Fă 3 seturi a câte 10-12 repetări.

În scopul de a obţine cele mai bune rezultate, fă acest acest program de exerciţii timp de 12 minute, de 3 ori pe săptămână, timp de 3 săptămâni.

 

Sursa: healthandhealthyliving.com

Autor text:  Sănătoşi.com

Add Comment