Elimină tot ”răul” din stomac cu ajutorul acestei simple Salate de Spanac!

Salatele de orice tip sunt foarte lăudate, dar puțini știu ce anume face ca salatele să aibă această faimă. Ei bine, salatele sunt atât de utile sănătății noastre datorită conținutul ridicat de magneziu și potasiu, două elemente arhi-necesare pentru buna funcționare a organismului la orice nivel.

Fără conținutul de potasiu și magneziu, salatele ar fi doar consum de frunze. În topul celor mai bogate plante care conțin aceste două elemente vitale este spanacul.

În continuare îți propunem o rețetă de salată de spanac:

Două mâini de frunze și tulpini de spanac se toacă fin, după care se adaugă sare de mare, ulei de măsline și suc de lămâie. Poți adăuga la dorință pătrunjel sau leuștean.

Salatele sunt cele mai tolerate alimente de stomac, de aceea pot fi consumate în cantități mari. Noi vă recomandăm să consumați zilnic câte 150 grame de spanac cel puțin timp de 2 săptămâni.

Ce vei obține la finalul acestei cure de 2 săptămâni:

Frunzele de spanac conțin clorofilă, unul din cei mai puternici agenți de detoxifiere cunoscuți până în prezent. Clorofila este în stare să elimine metalele grele și radioactive din corpul nostru, pesticidele, conservanții și coloranții din alimente.

În plus, clorofila elimină din sânge radicalii liberi și compușii de detergenți care rămân pe farfuriile spălate și clătite (niciodată la clătire vaselor nu putem îndepărta absolut tot detergentul, din această cauză o parte din el nimerește în corpul nostru și ulterior în sânge).

Încă câteva efecte benefice ale curei cu salată de spanac:

  • Previne diabetul
  • Reglează tensiunea arterială
  • Crește forța musculară
  • Mărește rezistența la oboseală
  • Întărește oasele
  • Dă elasticitate și culoare sănătoasă pielii și părului

Nu uita să distribui prietenilor acest articol util.

Îți dorim multă sănătate!

 

Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic și tratament corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.

Autor text: sanatosi.info

Sursa: thestonesoup.com