Elimină toxinele din ficat și intestine în doar o săptămână!

A vorbi despre colon este destul de jenant și neplăcut, însă atunci când este vorba de sănătatea noastră nu mai este loc de jenă.

Colonul este un loc deloc steril, însă cu timpul el tinde să devină și mai nesteril. Aceasta se întâmplă din cauza toxinelor care au obiceiul de a se acumula în acest loc. Aceasta în sine nu este o mare problemă. Problema constă în faptul că aceste toxine nu doar se adună în colon, ci cu timpul în loc să fie evacuate din organism ele nimeresc din nou în el!

Toxinele din colon pătrund în sânge, iar sângele le transportă în toate organele și țesuturile din corp… Astfel corpul nostru se toxifică și devine foarte expus la tot felul de boli și infecții.

Aceste lucru se știe deja de mult timp, de aceea în trecut, pentru a elimina depozitele de toxine din colon se foloseau clismele sau curele cu laxative. Ambele metode sunt foarte eficiente, dar destul de neplăcute și incomode.

În continuare îți vom spune cum într-un mod comod poți elimina toxinele din colonul tău.

Vei avea nevoie de:

  • 1/2 pahar cu apă
  • 1 lingură de suc de ghimbir
  • 2 linguri de suc de lămâie
  • 1/2 linguriță de sare de mare
  • 1/2 cană de suc de mere

Ce faci mai departe:

Fierbe apa și las-o să se răcească, după aceasta amestecă în ea toate ingredientele.

Amestecul se bea imediat. Este nevoie să bei această băutură înainte de masă de 3 ori pe zi timp de o săptămână Așa îți vei face colonul curat!

Îți dorim multă sănătate!

 

Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic și tratament corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.

Autor text: sanatosi.info

Sursa: losingweightdone.com