Eliminaţi punctele negre, folosind acest amestec şi o periuţă de dinţi. Rezultatele vor fi vizibile imediat

Punctele negre pot apărea pe orice tip de ten, totuşi, de cele mai multe ori, apar din cauza excesului de sebum şi impurităţilor din porii pielii.

Dacă ai încercat mai multe produse din comerţ şi nu ai obţinut rezultatele dorite, îţi prezentăm o soluţie simplă, prin care vei elimina punctele negre. Vei avea nevoie de:

  • o periuţă nouă de dinţi
  • o  lingură de pastă de dinţi
  • o lingură de bicarbonat de sodiu
  • apă fierbinte

Înainte de a începe, curăţă foarte bine faţa. Apoi, tamponează zonele afectate cu un prosop înmuiat în apă fierbinte sau fă o baie de abur. Acest lucru ajută la deschiderea porilor. Pune toate ingredientele într-un castron şi amestecă-le.

Aplică o cantitate mai mare de soluţie pe zonele cu pricina, apoi, freacă, timp de câteva minute, cu periuţa. Este important să nu apeşi foarte mult, iar periuţa să fie sterilă.

Lasă remediul să acţioneze aproximativ un minut. După, şterge faţa cu un prosop moale. Clăteşte pielea cu apă caldă. Rezultatele vor fi vizibile imediat. Pielea va fi curată, fără puncte negre.

 

Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic și tratament corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.

Autor text: sanatosi.info

Sursa: cutediyprojects.com