Elixirul ce curăţă organismul de toxine şi ajută la regenerarea ficatului, preparat din sfeclă, morcovi, kiwi şi nuci

Sucul de sfeclă, nuci, morcovi şi kiwi este un elixir pentru organism, deoarece acţionează asupra sângelui şi ficatului, eliminând din organism toxinele. De asemenea, acest suc ajută la regenerarea ficatului, întărirea sistemului imunitar şi prevenirea oricăror tipuri de cancer.

pink-lady-juice

Băutura este recomandată pentru:

Persoanele care suferă de cancer, persoanele cu imunitatea scăzută, cele care fumează, consumă alcool zilnic, care au kilograme în plus, care suferă de afecţiuni hepatice sau biliare. De asemenea, este recomandat pentru persoanele bolnave cronic, sunt suprasolicitate atât fizic cât şi intelectual şi pentru persoanele care au insomnie.

Băutură pentru regenerarea ficatului

Ingrediente:

  • 1 sfeclă roşie
  • 1 ceaşcă cu miez de nucă
  • 4 morcovi medii
  • 2 fructe de kiwi

Mod de preparare:

Curăţaţi legumele şi fructele de coajă, tăiaţi-le în cubuleţe şi amestecaţi-le în blender împreună cu nucile mărunţite.

Mod administrare:

Beţi sucul de dimineaţă pe stomacul gol. Pentru a detoxifica ficatul urmaţi o cură de 6 săptămâni, pe care o puteţi repeta de 3 ori în decursul unui an.

Beneficiile băuturii pentru organism

Sucul de sfeclă roşie este bogat în glucide, oligoelemente (magneziu, fosfor, potasiu, fier), vitaminele A, B, C şi PP. Astfel, îmbunătăţeşte metabolismul, combate anemia şi ajută ficatul să elimine grăsimile depozitate.

Pe de altă parte, sucul de morcov, bogat în vitamine şi minerale, elimină toxinele din ficat, curăţă sângele de substanţe nocive, menţine sănătatea pielii şi îmbunătăţeşte vederea. În plus, datorită conţinutului de farcarinol, morcovii ajută la prevenirea cancerului.

Nucile hrănesc creierul, ficatul, deoarece proteinele contribuie la formarea noilor celule, repară ţesuturile şi stimulează sistemul imunitar. Tototdată, ele ajută la neutralizarea radicalilor liberi, care favorizează îmbolnăvirea celulelor hepatice.

Kiwi este fructul bogat în vitamina C, enzime şi substanţe active, stimulând regenerarea şi detoxifierea hepatică. Sucul de kiwi previne ficatul gras, alergiile şi apariţia cancerului.

 

Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic și tratament corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.

Autor text: sanatosi.info