Elixirul tibetan al tinereții – usturoi și alcool alimentar

Usturoiul conține cel puțin 2 antibiotice naturale care sunt eficiente împotriva a cel puțin 30 de bacterii ce cauzeză boli.

În 1971, în mănăstirea din Tibet, o echipă UNESCO a găsit rețeta elixirului tinereții, ce se prepară din doar 2 ingrediente. Plus acest amestec te ajută să scapi de kilogramele în plus.

Aveți nevoie de 350 grame de usturoi decojiți și pisați mărunt și 250 ml de alcool alimentar (40%). Aceste ingrediente se amestecă într-un borcan. Acesta se închide ermetic și păstrează 10 zile într-un loc întunecos și răcoros. Apoi amestecul se strecoară și sucul obținut se păstrează într-un alt borcan, timp de 4 zile, într-un loc întunecos.

Amestecul se administrează conform următorului grafic:

Ulterior, luați câte 25 de picături de 3 ori în zi, până terminați extractul.

Picăturile se administrează cu 20-30 de minute înainte de masă cu un pahar cu apă sau 50 ml lactate fermentate (chefir, iaurt, lapte bătut).mConsumați cât mai multă apă între mese.

Cura cu usturoi este un bun remediu de detoxifiere a organismului. Substanțele fitochimice ce se conțin în usturoi pot stopa procesele de putrefacție și fermentație din intestine. Iar germaniu ce se conține în acesta, este un remediu împotriva afecțiunilor cardiovasculare.

Dacă pe parcursul curei apar dureri de cap, ficat, stomac, diaree sau amețeli nu te speria. Acestea vor dura primele 3-4 zile și sunt un semn că remediul funcționează.

 

“Conținutul acestui articol este doar pentru informare și nu se dorește a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic și tratament corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.”

Traducerea și adaptarea: Echipa sanatosi.info

Sursa: commonground.ca