Enzima care ajută la tratarea artritei, chisturilor mamare, afecţiunilor pulmonare, inflamaţiei sinusurilor şi altor boli

Doctorii din Europa recomandă un tratament cu enzime în locul analgezicelor steroidiene împotriva durerilor, plăcii arteriale, fibrozei pulmonare, cheagurilor de sânge etc.

clogged-arteries

Este vorba de serapeptază, o enzimă proteolitică ce ajută la digestia proteinelor. De asemenea, aceasta elimină proteinele deteriorate din organism.

Serapeptaza a fost descoperită în urma studierii viermilor de mătase, care o utilizează pentru descompunerea frunzelor tari, dar şi pentru a străpunge învelişur dur al coconilor.

Această enzimă are proprietăţi antiinflamatoare şi analgezice similare cu cele ale aspirinei şi medicamentelor nesteroidiene (AINS), fără efectele lor adverse.

S-a constatat şi faptul că serapeptaza poate elimina celulele canceroase, înainte să formeze tumori.

Modul de funcţionare

Enzimele sunt catalizatoare, ce controlează în jur de 4000 de reacţii biochimice în organism.

Activitatea acestei enzime este unică. Dr. german Hans Napier, a descoperit că serapeptaza curăţă arterele blocate şi previne necesitatea operaţiilor de by-pass.

Dr. Napier a tratat şi o femeie cu această enzimă, căreia urma să-i fie amputată mâna, fără a recurge la procedura de amputare.

S-a demonstrat că serapeptaza previne formarea cheagurilor de sânge şi dizolvă învelişul de fibrină, care acoperă tumorile, făcându-le greu de detectat de către sistemul imunitar.

Fiind utilizată de mai bine de 30 de ani în medicina alternativă din Asia, s-a dovedit că serapeptaza are mai puţine efecte adverse decât EDTA în eliminarea plăcii arteriale.

Serapeptaza nu blochează biosinteza colesterolului, aşa cum o fac statinele farmaceutice, utilizate pentru îndepărtarea plăcii arteriale sau lipidelor în fluxul sanguin.

Această enzimă a fost folosită cu succes în tratamentul artritei, chisturilor mamare, afecţiunilor pulmonare, inflamaţiei sinusurilor şi a accidentelor în sport.

În urma cercetărilor s-a constatat că serapeptaza reprezintă un bun remediu antiîmbătrânire. Potrivit mai multor mărturii, această enzime i-a ajutat pe unii pacienţi să scape de durerile cronice.

 

Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic și tratament corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.

Autor text: sanatosi.info

Sursa: healthy-holistic-living.com