Există lume care nu face asta înainte de somn! Aflând motivul, aţi putea schimba multe…

Mulţi au fost învăţaţi de mici să doarmă în cămaşă de noapte, pijama sau lenjerie de corp.

Dar unii medici recomandă somnul fără lenjerie.

спать нагишом полезно

Somnul şi sănătatea

Renunţarea la lenjeria intimă în timpul somnului este benefică atât pentru femei, cât şi pentru bărbaţi! Aceasta este cea mai bună metodă de prevenire a diferitelor infecţii. Toate bacteriile mor, nimerind pe suprafaţa uscată a celor mai intime zone ale corpului. Nu veţi suferi niciodată de candidoză, dacă veţi respecta o regulă simplă – să dormiţi mereu fără chiloţi.

Pentru bărbaţi este important încă dintr-un alt motiv important. Mobilitatea scăzută a spermatozoizilor este adesea asociată cu supraîncălzirea organelor genitale.

Celor care au probleme cu somnul li se recomandă să doarmă goi: acest lucru facilitează procesul de adormire şi vă ajută să vă treziţi mai uşor dimineaţa.

Există studii potrivit cărora, somnul fără haine tratează o serie de probleme dermatologice: dacă nu vă supraîncălziţi în timpul somnului, nu se declanşează transpiraţia excesivă, pielea rămâne curată pe toată perioada nopţii, iar iritaţia se reduce.

 

Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.

Autor text:Sănătoşi.com

Add Comment