Faceți aceste exerciții simple și veți scăpa de grăsimea de la subraț și de pe spate în 3 săptămâni

Orice femeie se simte inconfortabil atunci când aspectul ei este afectat de cutele de grăsime de pe spate sau grăsimea de la subraț. Este de asemenea o problemă atunci când porți sutien, deoarece grăsimea se evidențiază și mai mult, iar uneori dieta nu salvează această situație. Noi astăzi am decis să vă prezentăm câteva exerciții care vă pot ajuta să scăpați de grăsimea de la subraț și de cutele inestetice de pe spate într-o perioadă scurtă de timp.

Aceste exerciții pot fi efectuate în condiții casnice, folosindu-vă de coardă, extensoare, benzi elastice, gantere, sau pur și simplu făcând mișcări ale brațelor.

Doar în cazul în care veți efectua aceste exerciții în fiecare zi, există șansa să scăpați de grăsimea nedorită în doar 3 săptămâni.

Aceste activități includ:

  1. Sărutul cotului

Întindeți ambele brațe cu palmele în sus până la nivelul umerilor. În acest punct îndoiți fiecare braț din cot pentru a face un unghi de nouăzeci de grade.

Balansați mâinile, astfel încât acestea să se închidă la cot cu antebrațul. La final, coborâți ambele mâini pentru a reveni la poziția lor inițială. Efectuați acest exercițiu în 3 serii de câte 10 ori.

  1. Împingeți și atingeți

Ridicați brațele extinse deasupra capului pe părțile laterale ale corpului și ar fi bine să folosiți gantere sau o bandă. Țineți brațele întinse pe părțile laterale și împingeți înainte cu palmele ridicându-le la nivelul umărului, apoi la nivelul capului. La final, reveniți cu brațele la poziția inițială. Faceți acest exercițiu în 3 serii de 10 ori fiecare.

  1. Încrucișări

Stați cu picioarele depărtate la lățimea umerilor. Îndoiți puțin genunchii pentru stabilitate, iar apoi aplecați-vă de la mijloc în față, până formați aproape un unghi de 90 de grade, astfel încât capul dvs. să arate în jos.

Ţineţi ganterele în fiecare mână, pe care îndoiţi-o în cot şi ţineţi palmele orientate una spre alta. Apoi ridicaţi mâinile aproximativ la nivelul umerilor şi reveniţi în poziţia precedentă. Repetaţi 3 serii a câte 10 exerciţii.

  1. Mişcări circulare din poziţie aplecat

Stați cu picioarele depărtate la lățimea umerilor şi înclinaţi trunchiul la 90 de grade, lăsând mâinile în jos şi ţinând cu una din ele o ganteră. Luaţi gantera cu cealaltă mână şi ridicaţi-o în lateral până la poziţia orizontală. Apoi coborâţi-o, mutaţi gantera în cealaltă mână şi repetaţi exerciţiul. Faceţi 3 serii a câte 10 exerciţii.

Aceste exerciţii vă vor ajuta să învingeţi complet grăsimea de la subraț și de pe spate. Nu amânaţi, încercaţi-le cât mai curând ca să vă convingeţi pe propria piele de aceste rezultate uimitoare!

Vă va fura ceva din timp, dar chiar merită. Puţină disciplină şi insistenţă vă vor face neapărat să vă atingeţi scopul. Elaboraţi un plan propriu şi organizaţi-vă timpul aşa încât să faceţi aceste exerciţii.

 

Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.

 

Sursa: supertastyrecipes.com

Autor text: Sănătoşi.com

Add Comment