Femeile din toată lumea au rămas stupefiate când au aflat rețeta care pur și simplu topește grăsimea!

Alimentația nesănătoasă, regimul zilei incorect, lipsa activității fizice – toate duc la acumularea depunerilor de grăsime sub piele. Nu doar creează complexe fizice, dar provoacă și grave probleme de sănătate.

как похудеть за две недели

Fără îndoială că procesul de slăbire este un proces îndelungat care necesită un regim alimentar echilibrat și exerciții fizice regulate. În lupta cu kilogramele în plus ne vine în ajutor și un remediu naturist de casă.

сушеный инжир для похудения

Cum să slăbiți timp de două săptămâni

Ingrediente

  • 200 ml de oțet de mere
  • 3 smochine uscate

Mod de preparare

  1. Străpungeți cu o scobitoare fructele de smochine și puneți-le într-un vas închis.
  2. Turnați peste ele oțetul de mere și lăsați-le peste noapte.
  3. În ziua următoare, de dimineață, stoarceți smochinele de lichid și mâncați-le, iar seara puneți în oțetul rămas 3 smochine noi.

Cantitatea de oțet indicată ar fi suficientă pentru o săptămână. În a 8-a zi pregătiți o porție proaspătă de remediu, turnând încă 200 ml de oțet de mere. Continuați cura conform schemei descrise încă 7 zile.

Datorită acestui remediu veți accelera metabolismul și veți curăța organismul. Totodată, veți primi cantitatea de vitamine necesară, deoarece doar cei foarte leneși nu au auzit despre beneficiile smochinelor probabil!

“Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.”

Autor text: Perfect-ask.com