Folosind un amestec natural, ea a putut elimina complet pietrele de la fiere!

Acest caz a fost relatat de o fată în vârstă de 21 de ani pe nume Ancuța. La începutul anului trecut ea a resimțit brusc dureri abdominale severe însoțite de senzații de greață.

În urma investigațiilor făcute s-a aflat că Ancuța avea pietre la fiere. Fiind nedumerită cum poate avea la o vârstă atât de fragedă pietre, medicul a întrebat-o cât de des consumă produse fast-food. Fata i-a spus că în medie de 3 ori pe săptămână. Răspunzând doctorului, Ancuța și-a răspuns și sie cum a făcut pietre la fiere…

Totodată medicul i-a spus că în aceste cazuri este nevoie de intervenție chirurgicală, însă pentru a nu opera o fată de doar 21 de ani, el a sfătui-o să încerce mai întâi un ”leac băbesc” care posibil o va ajuta. Dacă acesta nu o va ajuta, atunci operația nu va putea fi evitată.

Iată în ce constă ”leacul băbesc”:

Din 2 kg de ridiche neagră se extrage sucul prin storcător, după care sucul rezultat se amestecă cu 500 ml ulei de măsline. Amestecul se păstrează mai întâi în frigider timp de 12 ore după care este gata de consum.

Fata trebuia să consume câte 200 ml de remediu zilnic, până la finisarea lui, iar în paralel să țină regim similar ca în cazul când se efectuează o operație de eliminare a pietrelor la fiere. După aceasta Ancuța trebuia să se prezinte din nou la medic.

La o nouă examinare ecograful a arătat că pietrele sau redus considerabil astfel încât nu mai era nevoie de nici o operație. Medicul i-a spus fetei să continue regimul încă 2 săptămâni și să nu mai consume fast-food. Cu o asemenea dietă, pietrele în scurt timp vor dispărea de la sine.

Dacă ai și tu pietre la fiere indiferent de cauza apariției lor, folosește acest remediu pentru a te trata!

Îți dorim multă sănătate!

 

Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic și tratament corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.

Autor text: sanatosi.info

Sursa: alodokter.com