Ia-ţi rămas bun de la gută pentru totdeauna cu acest puternic remediu natural!

Guta este un tip de artrită, de cele mai multe ori ignorată de lume. Aceasta constă în producţia excesivă de acid uric la nivelul articulaţiilor.

capture-51

Acidul uric începe să se depoziteze în sânge şi nu mai poate fi eliminat de rinichi. Din moment ce rinichii nu pot elimina excesul de acid uric depozitat, acesta începe să se cristalizeze şi se acumulează deşeuri în interiorul articulaţiilor.

Nivelul crescut de acid uric duce la apariţia gutei, rezultatele fiind observate mai târziu, în jurul vârstei de 30-40 de ani.

Principalele simptome ale gutei sunt: dureri neaşteptate, roşeaţă în jurul articulaţiilor, sensibilitate şi febră.

Guta este o boală cronică şi persoanele ce suferă de aceasta nu trebuie să consume aspirină până la sfârşitul vieţii lor.

De aceea vă oferim un remediu natural care conţine doar 3 ingrediente. Acesta poate preveni simptomele gutei, la fel ca medicamentele antiinflamatoare.

Ingrediente:

  • 1 ananas
  • 1-2 linguriţe de curcuma pulbere
  • 1 pahar cu suc de vișine
  • 1 rădăcină de ghimbir proaspăt sau 2-3 linguriţe de ghimbir sub formă de pulbere
  • miere

Mod de preparare:

Îndepărtaţi tulpina ananasului şi curăţaţi-l de coajă. Tulpina conţine bromelaină şi o puteţi folosi dacă doriţi. Tăiaţi ananasul în bucăţi şi puneţi-l în blender. Amestecaţi până la omogenizare. Apoi adăugaţi sucul de cireşe şi presăraţi curcuma şi ghimbir.

Puneţi amestecul într-un borcan şi închideţi ermetic. Puneţi recipientul în frigider şi lăsaţi-l 10 zile. Puteţi adăuga miere pentru gust. Băutura poate fi păstrată în frigider timp de 30 de zile.

Pentru rezultate mai bune, consumaţi acest remediu zilnic.

 

Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic și tratament corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.

Autor text: sanatosi.info

Sursa: allabouthealthyfood.com

Add Comment