Iată care este cel mai eficient mod de a scăpa de bătături! Este incredibil de simplu!

Bătăturile ne pot da mari dureri de cap iar uneori durerea cauzată de ele este atât de acută, încât am da orice, doar pentru a scăpa de ea. Îndeosebi ne incomodează bătăturile de la picioare care ne împiedică să pășim normal și din cauza cărora ne simțim mereu inconfortabil.

Însă totul se rezolvă foarte simplu dacă știm o șmecherie care ne scapă de bătătură.

4993c47f69

Iată ce trebuie să faci:

În primul rând, trebuie să ții picioarele în apă caldă pentru a înmuia bătătura. După aceasta, într-un leucoplast decupezi forma bătăturii cu foarfeca și-l lipești pe pielea din jur. Aceasta se face pentru a proteja pielea neafectată de bătătură.

Apoi trebuie să pisezi puțin usturoi pe care trebuie să-l amesteci cu o picătură de săpun și câteva picături de oțet de vin. Amestecul îl pui pe un tampon demachiant (ori pe ceva similar), după care aplici tamponul pe bătătura. Mai pune un leucoplast deasupra pentru a imobiliza tamponul.

Schimbă tamponul o dată la 24 de ore. Deja după prima aplicare va dispărea durerea și vei putea desprinde bucăți din bătătură. Continuă tratamentul atât timp cât este nevoie. Tratamentul durează în funcție de gravitatea bătăturii.

Îți dorim mult succes!

 

Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic și tratament corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.

Autor text: sanatosi.info