Iată câtă apă trebuie să bei pentru a pierde în greutate. Tabel:

Toată lumea care a încercat măcar o dată să slăbească știe că a slăbi nu este deloc ușor, iar dacă și îți reușește atunci efectul este de scurtă durată, pentru kilogramele se acumulează din nou cu aceeași viteză cu care am scăpat de ele.

Din fericire, există o metodă sigură de a slăbi și ce este mai important, de a menține această greutate. Secretul constă în apă. E mai simplu decât te poți gândi! Dar să arătăm cum funcționează această metodă.

Gândește-te: dacă înainte de masă beai câteva pahare cu apă, nu-i așa că la masă vei mânca mai puțin decât de obicei pentru că stomacul va fi deja parțial umplut cu apă? Iară dacă mănânci mai puțin, aceasta înseamnă că în interiorul tău ajung mai puține calorii, ceea ce înseamnă că vei începe a slăbi! Iar după ce vei ajunge la greutate dorită o vei putea menține prin simplul consum de apă. Adică, nu trebuie decât să bei apă pentru a slăbi și a rămâne mereu suplă. E genial de simplu!

Ghidează-te de acest tabel pentru a afla câtă apă trebuie să bei zilnic pentru a ajunge la greutatea optimă:

Aport zilnic de apa

În plus, nu trebuie să-ți faci nici o grijă pentru sănătatea ta pentru că medicii și așa recomandă să bem cât mai multă apă. Și asta pentru că apa face ca procesele din organism să se desfășoare mai repede, ceea ce contribuie la buna lui funcționare.

Statistica arată că aproximativ jumătate din populația globului bea mai puțină apă decât trebuie.

Iată ce efecte are asupra sănătății consumul insuficient de apă:

  • Aciditate sporită în stomac
  • Dureri de cap
  • Acumulare de kilograme în plus
  • Deshidratare
  • Carbohidrații se transformă în grăsimi nocive
  • Metabolismul se încetinește
  • Scade imunitatea
  • Rinichii se supra-solicită
  • Sângele circulă mai greu

Acum să vă spunem câte pahare de apă sunt necesare să bem zilnic pentru a rămâne sănătoși și frumoși: este vorba de 8 pahare, adică aproximativ 1.5 litri de apă.

Se recomandă ca această apă se se consume cu o oră înainte de mese sau după 2-3 ore după mase.

Îți recomandăm să privești acest video:

Îți dorim multă sănătate!

 

Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic și tratament corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.

Autor text: sanatosi.info

Sursa: youtube.com