Iată ce s-a întâmplat după ce a mâncat usturoi zilnic pe stomacul gol!

Mii de ani usturoiul a făcut parte din medicamentele naturiste. Îndeosebi el a fost și continuă să fie apreciat pentru calitățile sale antibiotice și antioxidante puternice. Medicii afirmă că cea mai optimă perioadă a zilei de a consuma usturoiul este dimineața, pe stomacul gol. Anume atunci el își poate transmite deplin proprietățile sale organismului nostru.

De asemenea, usturoiul posedă capacitatea de a proteja stomacul de infecții și îmbolnăviri, totodată contribuind la digestie. Iată de ce se recomandă să mâncăm usturoi înainte de fiecare mâncare. Astfel mâncarea va putea fi digerată și asimilată mai ușor.

e0d994289b

Usturoiul este recomandat în cazul persoanelor care suferă de hipertensiune arterială și de artrită. Astfel, un singur cățel de usturoi consumat regulat în fiecare zi poate trata pas cu pas aceste boli.

De asemenea, usturoiul poate trata micozele, negii și alte infecții bacteriene.

Deosebit de util este această legumă pentru sistemul imunitar. Atunci când răcim sau ne îmbolnăvim des, înțelegem că sistemul nostru imun este slăbit. Usturoiul l-ar putea reface simplu.

Un singur cățel de usturoi conține 102 compuși de sulf, 6 mg de calciu și 11 mg de potasiu. Este o adevărată comoară de sănătate!

Fumătorilor, usturoiul la fel este insistent recomandat. Acesta poate scoate gudronul și plumbul din plămâni.

Sperăm că te-am convins să consumi usturoi regulat. Nu vei regreta!

Îți dorim multă sănătate!

 

Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic și tratament corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.

Autor text: sanatosi.info

Sursa: healthylifeidea.com