Iată cele 8 lucruri pe care le spun despre sănătate Ochii tăi!

Ochii sunt nu doar oglinda sufletului, dar și a organismului nostru, în care se reflectă foarte fidel starea noastră de sănătate.

În continuare îți vom spune ce vorbesc ochii despre sănătatea ta:

1. Dacă suferi de ulcior iar acesta nu trece timp îndelungat și/sau reapare mereu în același loc, este foarte posibil că suferi de o afecțiune a glandei sebacee.

2. Dacă pierzi stabil firele din sprâncene, este posibil să ai probleme cu glanda tiroidă.

3. Vederea tulbure este cauzată de cele mai multe ori de o supra-solicitare a ochilor, cauză de citit îndelungat, munca calculator sau privitul în telefonul mobil.

4. Dacă vezi un punct gol (negru), aceasta înseamnă că creierul tău este supra-obosit.

5. Glanda tiroidă nu doar cauzează căderea firelor de păr din sprâncene, ci și ”umflarea” ochilor. Dacă vei trata glanda tiroidă, vei scăpa concomitent de ambele probleme.

6. Dacă ochii au o culoare gălbuie, această înseamnă că ai ficat bolnav și trebuie să te adresezi de urgență la medic.

7. Dacă ești diabetic și observi că îți slăbește vederea, nu sta nici o clipă și mergi la medic imediat, pentru că în cazul diabeticilor slăbirea vederii poate degenera foarte rapid în orbire totală.

8. În cazul că ai observat că ți se dublează vederea, este posibil că aceasta să fie un simptom al unui atac cerebral care urmează să aibă loc în viitorul apropiat. În acest caz la fel trebuie să mergi de urgență la medic.

Îți dorim multă sănătate!

 

Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic și tratament corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.

Autor text: sanatosi.info

Surse selective: youtube.comhealthylifeidea.com