Iată cum în doar 10 zile să elimini pietrele de la rinichi!

Meiul este un produs utilizat pe larg în medicina tradițională rusă. De cele mai multe ori rușii îl folosesc pentru tratamentul urolitiazei (adică formarea pietrelor în urină și tractul urinar).

Într-adevăr, meiul posedă această proprietate. El elimină pietrele din rinichi și nisipul din tractul urinar. În plus extractul de mei este pe larg folosit la prepararea produselor medicamentoase destinate tratamentelor renale.

Pentru a elimina pietrele de la rinichi va trebui să faci următoarele lucruri:

Mai întâi trebuie să speli 200 de grame de mei în apă caldă după care să pui acest mei într-un borcan de 3 litri. Toarnă în borcan 2 litri de apă fierbinte (ai grijă să nu crape borcanul), agită bine și astupă-l ermetic. Învelește borcanul în prosoape și lasă-l peste noapte.

Dimineața vei observa că lichidul și-a schimbat culoarea. Asta e normal să se întâmple. Mai agită odată borcanul, după care strecoară lichidul. Acesta este medicamentul tău. Nu te grăbi să arunci meiul. Îl poți mânca la micul dejun dacă îl fierbi în prealabil.

Lichidul obținut se păstrează în frigider și se consumă câte 200 ml zilnic cu 1 oră înainte de prânz.

La finalul acestei cure pietrele din rinichi se vor dizolva și vor ieși împreună cu urina. Nisipul din tractul urinar va fi eliminat iar inflamațiile vor fi tratate.

De asemenea, pentru un efect mai bun îți recomandăm ca în paralel să consumi zilnic câte o linguriță de ulei de măsline amestecată cu o lingură de zeamă de lămâie.

Îți dorim multă sănătate!

 

Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic și tratament corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.

Autor text: sanatosi.info

Sursa: goodmorningcenter.com