Iată cum în doar 7 zile orezul îți poate absoarbe toxinele din organism!

Toxinele sunt un dușman ascuns care ne atacă sănătatea fără să știm noi acest lucru. Acestea pătrund în interiorul nostru din aer, băuturi și hrană și pot rămâne în noi pentru multă vreme. În acest timp ele ne slăbesc sistemul nostru imunitar astfel încât ne îmbolnăvim mai ușor.

Putem detecta prezența toxinelor în organismul nostru în mod indirect, adică fără a apela la analiza sângelui. Depozitele de toxine provoacă de obicei o stare permanentă de moleșeală sau chiar oboseală, un disconfort psihologic și o insatisfacție față de viață.

Nu avem nici un motiv de a tolera aceste lucruri, ci trebuie să luăm măsurile necesare.

Putem scoate toxinele din noi în mod foarte simplu, cu ajutorul unei cure cu orez.

Fierbe un litru de apă și pune în apa fierbinte 6 linguri de orez. Acoperă vasul sau borcanul cu prosoape ca să nu se răcească prea repede. Peste 6 ore aruncă apa.

Acest orez se consumă dimineața pe stomacul gol, câte 3 linguri. Pe durata curei, dimineața nu mai trebuie să mănânci nimic, în schimb poți bea apă, dar nu ceai negru sau cafea.

Datorită faptul că orezul a stat în apă, amidonul din el s-a descompus, ceea ce înseamnă că singur orez se va digera în intestine și nu în stomac. Acest fapt va permite să elimini toxine acumulate în intestine.

Cura trebui să dureze în medie 7-10 zile. După aceasta te vei simți mult mai energic și binedispus.

Îți dorim multă sănătate!

 

Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic și tratament corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.

Autor text: sanatosi.info

Sursa: healthyfoodstar.com