Iată cum în doar câteva minute vei putea scăpa de durerile din orice parte a corpului!

Stilul de viață pe care îl ducem care nu este neapărat cel mai sănătos, nu are cum să nu ne cauzeze dureri în diferite părți ale corpului. Însă și sportivii uneori suferă de astfel de dureri, deși duc un mod de viață foarte activ și sănătos. Iată de ce este nevoie să cunoaștem cum putem scăpa rapid de aceste dureri.

În continuare îți vom spune cum poți elimina durerile din diferite părți ale corpului:

1. Dureri de umăr – Ridică umerii cât mai sus și rețineți respirația timp de câteva secunde. Apoi coboară umerii și repetă procedura de 10-20 de ori.

2. Dureri de gât – Așează-te pe un scaun și stai drept, apoi îndoaie încet gâtul înspre umărul drept. Stai așa timp de 30 de secunde, apoi îndoaie gâtul spre celălalt umăr. Repetă exercițiul de 10 ori.

3. Dureri în partea superioară a spatelui – Încrucișează-ți mâinile și prindeți umerii cu ele. Stai nemișcat și timp de 30 de secunde nu respira. Apoi expiră și lasă mâinile în jos, după care repetă exercițiul încă de 9 ori.

back-pain-plaster

4. Dureri în partea inferioară a spatelui – Așează-te pe un scaun și stai drept, după care apropie un genunchi de piept. Peste 30 de secunde lasă piciorul jos și repetă exercițiul cu celălalt picior.

5. Dureri de articulați la mâini – Strânge mâinile în pumni și fă mișcări circulare în toate direcțiile de 10 ori.

6. Dureri de șold – Stai pe marginea unui scaun, apoi rotește-ți trunchiul în stânga, iar piciorul drept întinde-l în spate. Trebuie să simți întinderea din șold. Stai așa 30 de secunde apoi rotește-ți trunchiul în direcția opusă și repetă exercițiul cu celălalt picior.

7. Durerea în mușchii fesieri – Stai drept pe scaun, apoi îndoaie un picior peste altul și înclină-ți trupul înainte, până vei simți tensiunea din mușchii fesieri. Stai în această poziție 30 de secunde, apoi repetă exercițiul cu piciorul opus.

8. Dureri de genunchi – Stai pe scaun și ridică-te în picioare rapid, dintro mișcare. După asta așează-te la loc, dar foarte lent. Exercițiul se repetă de 10 ori.

9. Dureri la laba piciorului – Strânge degetele de la picior, apoi îndreaptă-le lent. Exercițiul se repetă de 10 ori.

Nu uita să distribui acest articol util prietenilor tăi.

Îți dorim multă sănătate!

 

Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic și tratament corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.

Autor text: sanatosi.info

Sursa: mrhealthylife.com