Iată cum poţi arăta cu 10 ani mai tânăr, utilizând ulei de cocos şi bicarbonat de sodiu

Utilizează acest gel de curăţare pentru faţă cu ulei de cocos şi bicarbonat de sodiu, şi spune adio ridurilor şi pielii lăsate a tenului!

În acest articol îţi vom prezenta o reţetă a unui incredibil gel natural de curăţare a feţei, care va curăţa adânc porii şi va îndepărta acneea şi punctele negre.

În plus, acest amestec natural te va ajuta să scapi de celulele moarte ale pielii, să elimini excesul de murdărie şi să îndepărtezi acneea, petele şi roşeaţa.

Această soluţie naturală pentru faţă se prepară din două ingrediente uimitor de eficiente – uleiul de cocos şi bicarbonatul de sodiu.

ulei-de-cocos

După cum ştim, bicarbonatul de sodiu este un ingredient puternic, utilizat în diverse moduri, fiind întrebuinţat ca produs pentru frumuseţe de mult timp.

Conferă rezultate excelente în tratarea acneei, deoarece bicarbonatul de sodiu este un compus amfoteric, ceea ce înseamnă că are proprietatea de a menţine un nivel normal al pH-ului pielii şi a preveni acneea.

Uleiul de cocos este benefic şi el, întrucât are proprietăţi vindecătoare, hidratante şi antibacteriene.

Soluţie naturală de curăţare a feţei cu bicarbonat de sodiu şi ulei de cocos

Timp de preparare: 3 minute

Ingrediente:

  • Două linguriţe de ulei de cocos extravirgin
  • O linguriţă de bicarbonat de sodiu (fără aluminiu)

Mod de preparare:

Ia un bol mic, pune în el ingredientele şi amestecă-le bine. După ce ai obţinut o pastă, aplic-o pe faţă şi masează uşor pielea. Las-o să acţioneze timp de 5 minute.

Apoi, spală faţa cu apă caldă pentru a îndepărta amestecul, masând pielea încă o dată. Uleiul de cocos hidratează pielea, aşa că nu e nevoie să foloseşti cremă hidratantă după această procedură.

 

Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic și tratament corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.

Autor text: sanatosi.info

Sursa: healthonlinecentral.com

Add Comment