Iată cum poți folosi lacrimile viței de vie – un veritabil medicament de primăvară!

Atunci când primăvara tăiem ramurile viței de vie, din ele începe să curgă un lichid transparent cu un gust dulce-sălciu.

Până acum noi de cele mai multe ori am ignorat acest lichid lăsându-l să curgă în voie, însă noi vă recomandăm să acumulați acest lichid, pentru că el este un adevărat întăritor imunitar.

Astfel, nu va trebui decât să pui o sticluță curată lângă ramul tăiat în care să curgă lichidul. După ce lichidul a încetat să curgă, taie încă un centimetru de ram pentru a face vița de vie din nou să ”plângă”, pentru a acumula o cantitate suficientă de lichid.

După asta închide sticluța ermetic și pune-o la frigider.

Iată în ce moduri poți folosi lacrimile viței de vie:

1. Tratează plăgile cu comprese cu acest lichid, pentru că el are proprietăți cicatrizante.

2. Poți preveni bolile oculare dacă te vei spăla periodic pe ochi cu acest lichid.

3. Consumă 4 lingurițe de sevă de viță de vie cu o oră înainte de prânz pentru a trata dischinezia biliară, colecistita și litiaza biliară. Tratamentul trebuie urmat 5 zile la rând.

4. În caz că ai pietre la rinichi, consumă în fiecare dimineață câte 10 linguriți de sevă de viță de vie pe stomacul gol. Cura trebuie să dureze o săptămână.

Îți dorim multă sănătate!

 

Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic și tratament corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.

Autor text: sanatosi.info

Surse selective: medansw.comforums.skadi.net