Iată cum poți scăpa de petele albe numite ”Vitiligo”! Există câteva metode!

Petele albe de pe piele sunt cauzate de o serie de factori, așa cum ar fi sistemul imunitar slab, stresul, expunerea îndelungată la soare, deficitul de vitamina B12 sau o predispoziție genetică.

Dacă avem astfel de pete trebuie să vizităm în primul rând um medic dermatolog, după care putem trece la tratarea naturistă a petelor.

2f8d2ef436

Iată câteva metode:

Tratarea cu ghimbir – trebuie să tăiați felii de ghimbir și să le aplicați pe zona afectată. Feliile trebuie să stea pe piele cel puțin 30 de minute. Repetați procedura de două ori pe zi timp de 2 săptămâni. De asemenea, consumați suc de ghimbir.

Tratarea cu Ginkgo Biloba – consumați de 3 ori pe zi câte 50 mg. Aceasta întărește sistemul imunitar și repigmentează pielea.

Tratarea cu oțet de vin – amestecați în proporții egale apă și oțet de vin, apoi aplicați soluția pe piele de cel puțin 2 ori pe zi. De asemenea, trebuie să consumați câte o linguriță de oțet înainte de fiecare masă.

Consumați alimente bogate în vitamina B12 așa cum ar fi varza, fasolea, nucile, năutul sau smochinele uscate. Evitați carnea roșie.

Tratarea cu turmeric – amestecați 5 linguri de pudră de turmeric cu 250 ml de ulei de muștar, apoi aplicați pasta pe zona afectată. Tratamentul poate dura până la un an.

Tratarea cu semințe de ridichi – măcinați 25 grame de semințe de ridichi apoi amestecați cu două lingurițe de oțet. Pasta care a rezultat se aplică pe pielea afectată. Peste 30 de minute clătiți locul cu apă caldă. Procedura va dura câteva luni.

Tratarea cu cupru – într-un vas de cupru turnați apă și lăsați apa peste noapte, la temperatura camerei. Beți dimineața această apă ionizată de cupru, care stimulează producerea de melanină

Îți dorim mult succes!

 

Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic și tratament corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.

Autor text: sanatosi.info

Sursa: healthylifeidea.com