Iată cum prepari un amestec natural care vindecă rapid infecțiile unghiilor!

Există foarte multe cauze care provoacă apariția infecțiilor la picioare și unghii. Pe timp de iarnă ele nu neapărat ne deranjează mult, pentru că purtăm mereu șosete, însă când vremea se încălzește aceste infecții arată extrem de inestetic și toată lumea vrea să te evite. De fapt, această reacție este perfect naturală și chiar necesară, pentru că persoana care are o asemenea infecție poate infecta rapid oamenii de jur.

Dacă ai observat la tine măcar un mic semn de infecție, reacționează imediat și nu lăsa infecția să se răspândească. Vei putea face asta suficient de simplu pentru că ciuperca care cauzează infecția este foarte sensibilă la două substanțe care să găsesc în locuința fiecărui om. Este vorba de oțet și bicarbonatul de sodiu.

Astfel, bicarbonatul de sodiu previne răspândirea ciupercii în timp ce oțetul o nimicește definitiv.

Mai întâi, pune într-un vas 1 litru de apă caldă și 5 linguri de bicarbonat. Amestecă soluția până la dizolvare, apoi ține picioarele în această soluție timp de 15 minute. După aceasta schimbă apa și din nou într-un litru de apă caldă adaugă 5 linguri de bicarbonat. Tot acum adaugă în această apă 200 ml de oțet. Ține în apă picioarele timp de 10 minute.

Repetă procedura zilnic. 10 zile trebuie să fie suficiente pentru a nimici ciuperca. Totodată îți recomandăm ca după fiecare procedură să îmbraci șosete noi și curate, iar pe celelalte să le dai la spălat chiar dacă ai umblat în ele doar 5 minute. S-ar putea ca în ele să fi rămas spori de bacterie de aceea mai bine dă-le la spălat.

Îți dorim multă sănătate!

 

Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic și tratament corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.

Autor text: sanatosi.info

Surse selective: naturallivingideas.comdrweil.com