Iată soluţia pentru a scăpa de respiraţia urât mirositoare, în doar 5 minute! Acest remediu distruge bacteriile şi albeşte dinţii

Problema respiraţiei urât mirositoare este adesea întâlnită în rândul multor persoane. Indiferent dacă este respectat regimul de igienă personală sau nu, din păcate tot mai multă lume se confruntă cu mirosul neplăcut din gură.

mal-aliento-remedio-e1462119958723

Pentru a scăpa de o astfel de problemă, trebuie să ştiţi cauza apariţiei mirosului: fie alimentele consumate, fie prezenţa unor bacterii.

Deşi pe piaţă se comercializează diferite produse pentru igiena orală acestea nu întodeauna contribuie la dispariţia problemei, mai cu seamă acestea sunt foarte scumpe şi conţin o mulţime de chimicale.

Pentru a scăpa de problema respiraţiei neplăcute vă oferim un remediu natural.

Ingrediente:

  • sucul de la 2 lămâi
  • 1 cană de apă călduţă
  • jumătate de lingură de scorţişoară
  • 1 linguriţă de bicarbonat
  • 1 linguriţă de miere

Mod de preparare:

Puneţi într-o sticlă sucul de lamâie, scorţişoara, bicarbonatul şi mierea, apoi adăugaţi cana cu apă călduţă şi amestecaţi bine. Faceţi gargară cu 1-2 linguri din acest remediu, fără să înghiţiţi lichidul.

Ingredientele acestui remediu au o serie de proprietăţi ce ajută nu numai la dispariţia respiraţiei neplăcute ci şi la distrugerea bacteriilor şi albirea dinţilor.

Scorţişoara şi lămâia sunt foarte benefice pentru că distrug bacteriile ce cauzează apariţia mirosului neplăcut. Datorită proprietăţilor antibacteriene, mierea menţine igiena cavităţii bucale. Iar bicarbonatul ajută la albirea dinţilor.

 

Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic și tratament corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.

Autor text: sanatosi.info

Sursa: homehealthyrecipes.com