Inamicul cancerului – salata de varză! Iată ce tipuri de cancer previne varza:

Varza a devenit un puternic subiect de interes pentru medicina naturistă odată cu răspândirea bolilor canceroase, care a avut loc acum câteva decenii și continuie să se accelereze și în prezent.

Interesul se datorează faptului că varza este un anti-cancerigen natural ieftin și accesibil oricui. Aceasta poate fi consumată în stare proaspătă sau fiartă, însă doar proaspătă ea posedă proprietăți anti-cancerigene, de aceea dacă vrei să ții departe de tine această boală gravă trebuie să consumi varză proaspătă. O poți amesteca cu orice condiment, acestea nu îi vor reduce în nici un fel efectele anti-cancerigene.

Iată ce tipuri de cancer previne consumul regulat de varză:

Cancerul colectoral – studiile realizate de o organizație olandeză de protecție a sănătății a scos la iveală faptul că legumele din familia cruciferelor (varza, broccoli, conopida, etc), reduc probabilitatea de îmbolnăvire de cancer colectoral cu 49%.

Cancerul de sân – acest lucru se vede foarte clar la femeile din Polonia, țară în care consumul de varză este un obicei național. Astfel, femeile poloneze fac cancer de sân mai rar cu 73% decât femeile din alte țări.

Cancerul de prostată – dovada iarăși este Polonia, unde nu doar femeile consumă multă varză, dar și bărbații, care fac cu 67% mai rar cancer de prostată decât bărbații din alte țări.

Cancer pulmonar – mediul urban poluat de gaze de eșapament din China i-a făcut pe cercetătorii acestei țări să studieze mai de aproape cancerul pulmonar și prevenirea lui. În studiu s-a indicat că varza și broccoli contribuie la eliminarea toxinelor din plămâni, ceea ce scade probabilitatea de îmbolnăvire cu cancer pulmonar cu 42%

Cancerul vezicii urinare – un studiu realizat în Australia pe un eșantion de 490 de oameni a arătat că incidența cancerului vezicii urinare este cu 32% mai mică la persoanele care consumă varză ori legume înrudite.

Dacă vrei să fii sănătos, consumă varză!

Îți dorim multă sănătate!

 

Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic și tratament corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.

Autor text: sanatosi.info

Surse selective: blackseeds1.blogspot.mdnatureword.com