Încearcă acest remediu şi nu vei mai cumpăra pastile pentru tuse!

Pe durata iernii trebuie să ne pregătim pentru răceli şi gripe. Afecţiunile respiratorii sunt destul de frecvente în acest sezon, aşa că poţi economisi multă energie şi timp, fără să mergi la medic, dacă ştii cum să le previi.

De asemenea, după zilele reci, deseori suferim de tuse persistentă, care poate fi extrem de iritantă.

after-you-watch-this-you-will-never-buy-cough-drops-ever-again

Desigur, probabil cunoşti sute de medicamente care promit că vor trata tusea. Cu toate acestea, ştim cu toţii că nu este nimic mai bun decât un remediu preparat acasă.

Prin urmare, vă oferim o modalitate de a evita aceste medicamente, utilizând acest remediu care inhibă tusea. Este mai eficient decât produsele din farmacii!

Ingrediente:

  • 1/2 linguriţă de pudră de ghimbir
  • 1/4 linguriţă de cuişoare măcinate
  • puţin suc proaspăt de lămâie
  • puţină miere organică
  • puţină apă
  • puţin zahăr brun

Mod de prepare:

Amestecă toate ingredientele într-un vas mic şi pune amestecul la fiert. Se fierbe până se obţine consistenţa unui sirop şi se lasă să se răcească. Când amestecul se răceşte, fă din el bomboane.

Toate ingredientele utilizate sunt foarte benefice pentru sănătate, întrucât calmează eficient tusea persistentă. Cuişoarele au numeroase proprietăţi antibacteriale şi reduc mucusul, ghimbirul întăreşte sistemul imunitar şi ameliorează durerea şi greaţa, sucul de lămâie este bogat în vitamina C, iar mierea este un antiseptic puternic şi inhibă tusea.

Tot ce trebuie să faci pentru restabilirea sănătăţii şi stimularea sistemului imunitar este să savurezi acest ceai sănătos. Videoclipul de mai jos explică totul în detaliu:

 

Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic și tratament corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.

Autor text: sanatosi.info

Sursa: healthyfoodhouse.com

Add Comment