Încearcă ASTA dacă suferi de ficat gras și obosești repede! Efect garantat!

Ficatul este un organ deosebit de important în corpul uman. Alimentația nesănătoasă, mediul poluat și stresul îl pot afecta grav.

suferi-de-ficat-gras-obosesti-repede-incearca-aasta-si-problemele-tale-se-vor-rezolva

Cu toate acestea, îi putem da o mână de ajutor. În cele ce urmează vă prezentăm o listă de alimente care mențin ficatul sănătos și totodată te energizează.

Polenul – este un aliment natural cu efect benefic asupra afecțiunilor hepatice. Totodată, el este recomandat în cazurile de suprasolicitare fizică sau psihică. Consumați în fiecare zi câte 30 de grame de polen, 10 grame dimineața, 10 grame la amiază și 10 grame seara. Veți observa schimbări mari ale tonusului. Polenul este insistent recomandat studenților și tuturor persoanelor care depun lucru intelectual.

Păstura – este un bun dezinfectant și protector al celulelor hepatice. Influențează pozitiv celulele nervoase și întărește considerabil sistemul imun.

Păpădia – este o plantă dea dreptul uimitoare. Ea poate fi consumată integral, adică frunzele, florile și chiar rădăcina. Frunzele se folosesc în salată, iar florile la ceai. Ceaiul de flori de păpădie este puțin amar, dar este un tonic excelent și ajută la detoxifierea ficatului.

Consumați aceste alimente ori de câte ori aveți ocazia. Ba chiar mai mult: Creați-vă singuri astfel de ocazii cât mai des!

Sănătatea ficatul tău este în mâinile tale. Nu o neglija.

Îți dorim multă sănătate.

 

Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic și tratament corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.

Autor text: sanatosi.info

Add Comment