Încearcă și tu! O cremă care în timp scurt vindecă varicele!

Femeile care au varice sunt gata să dea orice pentru a scăpa de ele. Varicele sunt venele vizibile de pe suprafața picioarelor care apar ca urmare a stilului sedentar de viață, a alimentației proaste sau a moștenirii genetice. Chirurgia le poate înlătura, însă această procedură este scumpă și incomodă. Cu toate acestea, există o metodă simplă și naturală pentru a trata varicele.

crema-de-casa-vindeca-varicele-intr-un-timp-foarte-scurt-incearc-o-si-tu

Este vorba de o cremă pe care o puteți face singuri în condiții casnice și care necesită puține cheltuieli.

Iată de ce aveți nevoie:

  • 1 morcov
  • 40 ml aloe verra
  • 1/2 pahar de oțet de cidru

Ce faceți mai departe:

Cu ajutorul unei linguruțe extrageți partea transparentă (pulpa) de la aloe verra, apoi treceți morcovul prin mixer. Adăugați oțetul de cidru și mai mai treceți o dată prin mixer tot amestecul, pentru a-l omogeniza perfect.

Cum folosiți preparatul:

Cu ajutorul acestei creme masați piciorul de la gleznă la călcâie, timp de 20 minute, pentru a activa circulația sângelui. După aceasta, spălați piciorul cu apă caldă. Faceți acest lucru în fiecare seară, înainte de culcare.

Rezultatele nu vor apărea nu deodată, ci abia peste 2 săptămâni. Dar se merită să așteptați puțin, nu-i așa? După ce veți începe să vedeți efectele acestei creme, continuați să aplicați această cremă, până nu veți ajunge la rezultatul dorit.

Trebuie să aveți întotdeauna un minte faptul că varicele apar din cauza lipsei de mișcare și a alimentației incorecte, de aceea începeți să practicați sportul ori măcar gimnastica de dimineață. Folosiți în alimentație cât mai multe fructe și legume.

Atenție! Această creme nu vă va ajuta deloc dacă venele voastre sunt deja deteriorate mult și pot fi salvate doar cu ajutorul intervenției chirurgicale. În astfel de cazuri, mergeți la medic.

Însă dacă vrei să nu ajungi până acolo încât să trebuiască să fiți operată, atunci folosiți această cremă minunată, faceți mișcare și alimentați-vă corect. Ai grijă de sănătatea ta!

Îți dorim multă sănătate!

 

Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.

Autor text: sanatosi.info

Add Comment