Încetați să consumați aceste 7 alimente! Ele hrănesc celulele canceroase!

Cu părere de rău, dieta modernă conține foarte multe cancerigene. În prezent în lume sunt diagnosticați cu cancer peste 1.5 milioane de oameni. Din acest motiv, Organizația Mondială a Sănătății a pornit o campanie care are drept scop informarea populației globului cu privire la alimentele care pot provoca cancerul.  Iată care sunt acestea:

Imagini pentru celule cancer

Somonul de crescătorie – Somonul de crescătorie conține o mare cantitate de dioxină și alte substanțe cancerigene. Dioxina încurajează dezvoltarea celulelor canceroase și inhibă producția de estradiol. În prezent, în SUA 60% din somonul consumat provine din crescătorii.

Roșiile din conservă – La confecționarea pereților interiori ai conservelor de roșii este utilizată o substanță chimică extrem de cancerigenă. Nu cumpărați roșii la conservă.

Băuturile carbogazoase – Acolo unde există băuturile carbogazoase există și aspartamul, care este un îndulcitor artificial. Autoritatea Europeană de Siguranță a Alimentelor a plasat aspartamul în lista cancerigenelor.

Popcornul preparat la cuptorul cu microunde – Problema nu este atât în popcorn cât în ambalajul acestuia. Aceste ambalaj de regulă conține urme de acid perfluorooctanoic, care este cancerigen,

Chipsurile din cartofi – Toate chipsurile conțin aditivi artificiali care sunt cancerigeni. În afară de aceasta, chipsurile sunt gătite în ulei fierbinte, care conține acrilamidă, o substanță care la fel este cancerigenă.

Alimentele afumate – În prezent, cele mai multe alimente nu sunt afumate natural, ci artificial cu ajutorul compușilor chimici, așa ca N-nitroso. Acest compus poate provoca apariția cancerului stomacal sau colectoral.

Alimentele modificate genetic – Aceste alimente sunt ciuma secolului 21. Ele trebuiesc evitate sub orice formă. În timpul digestiei acestor alimente se eliberează proteine ne-naturale care provoacă inflamații, care la rândul lor pot încuraja apariția cancerului. În plus, alimentele modificate genetic afectează sistemul imunitar și activitatea creierului.

Evitați aceste alimente în măsura posibilului. Sănătatea noastră este în mâinile noastre.

 

Autor text: sanatosi.info

Sursa: homehealthyrecipes.com

Add Comment