Înlăturăm surplusul: niciodată nu am crezut că îmi va ajuta! Deja nu îmi este frică să îmbrac costumul de baie…

De cele mai multe ori cauza aripioarelor inestetice din zona subrațelor este surplusul de greutate. Femeile cu kilograme în plus simt un disconfort atât fizic, cât și psihologic. sanatosi.info  vă propune o metodă eficientă de a scăpa de grăsimea din această zonă problematică…

Puteți arde grăsimea cu ajutorul unor exerciții speciale. Pentru efectuarea exercițiilor veți avea nevoie de o minge de cauciuc și un prosop rezistent. Cu ajutorul acestui complex de exerciții veți corecta zona subrațului deja peste 3 săptămâni.

Cum să scăpați de grăsimea din zona subrațului

1. Strângerea mingii

Este necesar să strângeți mingea în trei poziții. Țineți mingea și ridicați mâinile în sus, străduiți-vă să strângeți mingea cât de tare puteți. Spatele trebuie să fie drept, iar umerii relaxați. Stați în această poziție 30 de secunde.

Coborâți mâinile paralel cu podeaua strângând mingea cu palmele. Stați în această poziție 30 de secunde. După care lăsați mâinile în jos și repetați exercițiul.

упражнение сжимание мяча

2. Extinderea prosopului

Luați un prosop și întindeți mâinile paralel cu podeaua. Străduiți-vă să-l extindeți cât de tare puteți. Stați în această poziție 30 de secunde, după care faceți o scurtă pauză și repetați exercițiul de 4 ori.

упражнение с полотенцем для рук

3. Extinderea prosopului deasupra capului

Țineți prosopul de cele două capete și ridicați mâinile în sus. Țineți spatele drept, iar umerii relaxați. Străduiți-vă să extindeți prosopul cât de tare puteți. Stați în această poziție 30 de secunde, după care faceți o scurtă pauză și repetați exercițiul de 4 ori.

упражнение с полотенцем для рук

4. Planșa

Începeți exercițiul din poziție culcat, sprijinindu-vă pe coate. Țineți spatele drept, iar bazinul ridicat la maxim. Stați în această poziție 60 de secunde, după care faceți o scurtă pauză. Repetați exercițiul de 4 ori.

упражнение планка
Pentru un rezultat eficient acest antrenament trebuie efectuat peste o zi.

“Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.”

Autor text: Perfect-ask.com