Înlocuiți micul dejun cu această băutură și uitați de grăsimea abdominală. Peste o săptămână puteți verifica rezultatul!

În ultimul timp poți găsi băuturi pentru slăbit pe toate gusturile. Și asta e un lucru minunat! Rețeta acestui cocteil pentru slăbit are un mare avantaj, și anume, el include cele mai simple produse alimentare, produse cu care stomacul nostru este obișnuit. Prin urmare, această băutură va fi asimilată mai bine și va aduce mai multe beneficii.

Iaurtul – un produs delicios și extrem de util, care poate fi consumat chiar și de cei care nu tolerează laptele. Iar cu câteva fire de verdeață proaspătă de primăvară, el devine o componentă indispensabilă a unei alimentații dietetice și sănătoase.

зеленый кефир для похудения

Iaurt verde

Ingrediente pentru 2 porții

  • 300 ml de iaurt cu 2.5% grăsime
  • 3 fire de pătrunjel
  • 3 fire de mărar
  • 3 fire de coriandru
  • 1 castravete mediu
  • un vârf de cuțit de sare
  • piper negru

Mod de preparare

  1. Spălați verdeața, zvântați-o și tăiați-o fin. Dați castravetele pe o răzătoare cu găuri mici.
  2. Puneți castravetele și verdeața într-un blender, turnați un pic de iaurt, amestecați până la omogenizare și puneți puțină sare. Adăugați iaurtul rămas și amestecați din nou.
  3. Turnați cocteilul într-un pahar, adăugați puțin piper și decorați cu o crenguță de verdeață. Beți sănătoși!

Cocteilul obținut are un gust extrem de moale și echilibrat. Puteți înlocui micul dejun cu această băutură proaspătă, dacă doriți să reglați ușor greutatea corporală și să micșorați burta, sau chiar și cina, în cazul în care doriți să obțineți rezultate mai evidente. Slăbiți într-un mod gustos și sănătos!

”Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.”

Autor text: Perfect-ask.com