Înnoiește sângele și arde grăsimile cu acest aliment de primăvară!

Ștevia este un aliment bogat în minerale, săruri și vitamine, care poate oferi organismului nostru o serie de beneficii. Astfel, o cură cu ștevie poate ajuta la slăbit și ameliora ulcerul, reumatismul și tusea.

De asemenea, ștevia are proprietatea de a fluidiza sângele și a regla nivelul zahărului în sânge, efecte care previn apariția bolilor cardio-vasculare și a diabetului. Datorită compușilor săi activi, această plantă crește rezistența la stres și oboseală.

Însă ștevia mai are un beneficiu foarte util nouă, mai ales pe timp de primăvară. Cu ajutorul unei diete cu ștevie vom putea da kilogramele în plus acumulate pe timp de iarnă.

Iată ce presupune o dietă de ștevie:

Dimineața mănânci 60 de grame de frunze verzi de ștevie, într-o salată. Folosește ulei de măsline și condimente pentru a drege salata. Nu consuma nici o băutură dimineața, nici măcar apă.

La ora 11:00 adaugă 200 grame de ștevie în bulion și consumă această mâncare în stare caldă.

La prânz poți mânca o mâncare pe bază de legume fierte și câteva felii de pâine, iar după masă ia o feliuță subțire de lămâie.

La cină consumă 150-200 grame de salată de ștevie în combinație cu 70 grame de urzici. După aceasta servește o fiertură sau un pireu din ștevie fiartă pe care îl poți drege cu alte legume (dar nu cartofi). Poți mânca și o friptură slabă de vită.

Este important ca pe durata dietei care trebuie să dureze măcar 3 zile să nu consumi dulciuri sau zahăr. Ține această dietă atât timp până ajungi la rezultatul dorit.

Îți dorim mult succes!

 

Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic și tratament corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.

Autor text: sanatosi.info