La cei 61 de ani ai mei această plantă mi-a redat vederea, mi-a curățit colonul și m-a scăpat de grăsimea de pe ficat!

Indiferent de vârstă, cu toții avem nevoie să fim sănătoși. Pentru cei mai mulți dintre noi sănătatea este un dar, pe care nouă nu ne rămâne decât să-l păstrăm intact. Și aceasta nu este greu de făcut. Din contra, este foarte simplu!

Alimentația echilibrată este cel mai important factor pentru sănătate, anume datorită acestui fapt persoanele care se alimentează sănătos (deși aceste persoane sunt puține) se îmbolnăvesc extrem de rar. Oamenii de știință sunt de părere că organismul nostru este adaptat pentru consumul de plante, iar acest lucru înseamnă că anume consumul de plante este garantul sănătății nostre.

Dacă vrei să ai o vedere bună, să nu ai grăsime pe ficat și să ai un colon curat, nu trebuie decât să consumi sfeclă roșie. Aceasta conține toate substanțele necesare pentru a te putea bucura de aceste beneficii.

În continuare îți propunem rețeta unei salate delicioase de sfeclă roșie care posedă proprietățile enumerate.

Vei avea nevoie de:

  • 2 cepe
  • 3 sfecle medii
  • ulei de măsline
  • sare, oțet și condimente

Ce faci mai departe:

Fierbe sfeclele și rade-le ori taie-le mărunt. După aceasta taie cepele, adaugă uleiul, sarea și oțetul și amestecă totul. Salata este gata!

Fă această salată măcar de 2 ori pe săptămână pentru a avea un colon curat, o vedere puternică și un ficat sănătos!

Îți dorim multă sănătate!

 

Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic și tratament corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.

Traducerea și adaptarea: Echipa sanatosi.info

Sursa: greentreemedic.com