Mănâncă asta timp de 3 zile la cină și intestinele tale îți vor spune ”Mulțumesc”, plus, îți va plăcea ceea ce vei vedea în oglindă!

Avem multă grijă de exteriorul nostru însă acordăm prea puțină atenție organelor noastre interne și asta în ciuda faptului că de ele depinde aspectul nostru exterior. Doar știm cât de rău arată oamenii care au probleme cu rinichii…

Dar nu trebuie să credem că doar rinichii bolnavi influențează prost exteriorul nostru. Intestinele la fel. Acest lucru este bine știut de oamenii care au încercat un timp să se alimenteze sănătos, mizând mai mult pe fructe și legume. Astfel, aceștia nu se săturau să se admire în oglindă…

mananca-asta-la-cina-timp-de-3-zile-iar-ceea-ce-vei-vedea-ca-iese-din-intestinele-tale-te-va-lasa-uimit-702x336

Trebuie să știm că salatele sunt secretele succesului atunci când vorbim de sănătate și aspect sănătos. Iată de ce îți propunem o rețetă de salată pe care trebuie să o mănânci la cină.

Vei avea nevoie de:

  • Sfeclă
  • Varză
  • Morcov
  • Frunze de plante comestibile
  • Suc de lămâie
  • Ulei de măsline

Cum faci salata:

Varza, sfecla și morcovul trebuie să fie în proporție de 3:1:1, în cantitatea pe care o dorești. Restul ingredientelor se adaugă după gust.  Trebuie doar să tai legumele după obișnuință.

Atenție! Nu folosi piper, ci doar puțină sare.

Consumă această salată în loc de cină. Dacă crezi vei rămâne flămând, mănâncă ceva cu o oră înainte de cină. Este important ca anume salata să fie cina ta și nimic altceva. Mănâncă salata doar 3 zile, apoi privește-te în oglindă. Dacă îți va plăcea ceea ce vei vedea în ea (iar noi știm că îți va plăcea), formează-ți această deprindere de alimentație pentru restul vieții.

Îți dorim să arăți mereu bine!

 

Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic și tratament corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.

Autor text: sanatosi.info

Sursa: myhealthylifevision.net