Marți cântărea 74 de kg, iar sâmbătă 67! Cu siguranță este o plantă-minune!

Multe gospodine folosesc pătrunjelul în calitate de condiment la prepararea ciorbelor, salatelor și zacuștelor. Pătrunjelul proaspăt dă bucatelor un gust și o aromă intensă, dar și un plus de vitamine.

Pe lângă toate astea, pătrunjelul este un diuretic foarte puternic care tratează inflamațiile, infecțiile căilor urinare și alte probleme ce țin de sistemul de eliminare.

добавить зелень петрушки

Această rețetă de băutură pentru slăbire este bazată pe proprietățile pătrunjelului de a elimina surplusul de lichide din organism fără a dezechilibra salinitatea. Ea este foarte răspândită în Balcani.

отвар из петрушки для похудения

Pătrunjel pentru slăbire

Cantitatea de produse este indicată pentru prepararea băuturii pentru o singură zi. Având în vedere efectul diuretic puternic, nu se recomandă mărirea cantității. În cazul anumitor afecțiuni cronice sau graviditate, această băutură se va consuma doar după consultarea medicului!

Ingrediente

  • 5 linguri de pătrunjel tocat
  • 1 l de apă

Mod de preparare

  1. Turnați apă clocotită peste pătrunjel.
  2. Lăsați să se infuzeze 20 de minute și strecurați.

Pătrunjelul elimină toxinele din organism, precum și accelerează metabolismul. Având în vedere eficacitatea produsului, nu se recomandă consumul acestuia mai mult de 5 zile. Pentru a menține procesul de slăbire respectați un regim alimentar corect.

“Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.”

Autor text: Perfect-ask.com