Masca ce vă scapă de semnele îmbătrânirii, eliminând ridurile, redând pielii fermitate şi hidratând-o

Uneori evităm să râdem, doar pentru a preveni ridurile. Pentru a stopa apariţia ridurilor, puteţi recurge la metode naturiste.

În acest articol vom descrie un remediu excelent pentru îmbunătăţirea aspectului tenului şi eliminarea ridurilor existente.

Soluţia naturală optimă care va stopa semnele îmbătrânirii este masca antirid, făcută acasă. Masca oferă fermitate pielii ridate, hidratare şi aspect tânăr şi sănătos. Este uşor de preparat şi foarte ieftină.

Mască pentru lifting facial cu albuş de ou şi lămâie

Ingrediente:

  • 1 albuş de ou
  • 1/2 de linguriţă de suc de lămâie

Mod de preparare:

Luaţi un ou de mărime mijlocie şi separaţi albuşul de gălbenuş. Puneţi albuşul într-un bol şi bateţi-l până obţineţi o spumă. Adăugaţi sucul de lămâie şi continuaţi să bateţi, până obţineţi un amestec omogen.

Indicaţii:

Curăţaţi bine faţa şi gâtul.

După, spălaţi mâinile bine şi cu ajutorul degetelor luaţi câte puţin din amestec şi aplicaţi pe faţă pe zona dorită, masând uşor, cu mişcări circulare. Masca se va usca repede. Lăsaţi să stea timp de 5-10 minute, apoi îndepărtaţi-o cu apă rece sau caldă, după cum doriţi. La final aplicaţi cremă hidratantă.

Tratamentul trebuie repetat de 3-4 ori pe săptămână.

Pentru a păstra aspectul tânăr, trebuie să vă relaxaţi şi să evitaţi să vă mai gândiţi la problemele care vă provoacă stres. Fiţi alături de persoane dragi şi nu uitaţi să râdeţi. Consumaţi mai multe alimente organice proaspete şi beţi apă din belşug. Dormiţi cel puţin 6-7 ore pe noapte.

 

Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic și tratament corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.

Traducerea și adaptarea: Echipa sanatosi.info

Sursa: healthylifeidea.com