Medicamente naturale care ne costă mai puțin decât vizitele la medic: Merele!

Toată lumea se află în căutarea unui tratament pentru cancer, însă sunt foarte puțini oamenii care caută soluții pentru prevenirea lui. Oare nu ar fi mai bine dacă medicina oficială în loc să caute fără succes remediul acestei boli, să creeze un preparat care ar preveni-o? Pentru că, nu-i așa că este mai simplu să previi boala decât să o tratezi?

Iar a preveni cancerul este destul de simplu. Și deoarece medicina nu dorește să prevină cancerul (altfel spitalele oncologice ar avea pierderi de milioane de dolari) este de datoria noastră să avem grijă personal de sănătatea proprie.

Cum putem preveni cancerul? Foarte simplu: avem la dispoziție un produs care mereu se află la îndemâna noastră și este gustos, ieftin și poate fi mâncat în fiecare zi. Este mărul!

Astfel, antioxidanții din măr pot inhiba absolut toți agenții cancerigeni pătrunși în corp!

Antioxidanții pe care mărul îi conține sunt:

  • quercitina
  • catechina
  • florizina
  • acidul clorogenic

Pentru ca un măr să poate deveni produs anti-cancerigen există o condiție: mărul trebuie să fie consumat proaspăt sau sub formă de suc, pentru că prelucrarea termică distruge antioxidanții din el.

Însă merele nu sunt bune doar pentru a preveni cancerul. Ele la fel de bine previn bolile cardiovasculare. Acest efect se datorează flavonoidelor pe care le conține acest fruct.

De asemenea, merele reduc riscul de astm și de hipersensibilitate bronhică.

Dacă ești supraponderal, merele la fel îți vor fi de folos pentru că acestea accelerează metabolismul astfel încât vei putea slăbi!

Pentru a avea parte de toate aceste efecte fă-ți obiceiul de a mânca un măr pe zi. Ai grijă că acesta să nu fie tratat chimic. Mere netratate nu vei găsi niciodată la supermarket, de aceea va trebuie să le culegi de la țară.

Îți dorim multă sănătate!

 

Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic și tratament corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.

Traducerea și adaptarea: Echipa sanatosi.info

Sursa: wikipedia.org