Medicii chinezi au descoperit modalitatea prin care pot fi eliminaţi calculii biliari în doar 7 zile!

Litiaza biliară este o afecţiune destul de frecventă. Însă, medicii chinezi au descoperit metoda prin care poate fi tratată.

Vezica biliară stochează bila, care ajută la descompunerea grăsimilor din produsele alimentare, în intestine. Apoi, bila trece în intestinul subţire, ceea ce permite vitamnelor şi substanţelor nutritive solubile să fie absorbite în fluxul sanguin.

Calculii biliari produc dureri, icter şi chiar cancer.

Medicul chinez Lai Chiu Nan a descoperit o reţetă naturală, care elimină pietrele vezicii biliare. Potrivit lui, pacienţii care au cancer, au şi calculi biliari. Cel mai frecvent simptom în cazul calculilor biliari este senzaţia de stomac plin după o masă bogată.

Reţeta pe care o propune doctorul este eficientă în special pentru persoanele cu un ficat sensibil, deoarece ficatul şi vezica biliară sunt organe pereche, cu funcţii comune.

Regimul:

Consumaţi zilnic 4 pahare de suc de mere sau mâncaţi 4-5 mere, în primele 5 zile, deoarece sucul de mere înmoaie calculii biliari. În această perioadă, alimentaţi-vă normal, iar în a şasea zi nu mâncaţi la cină, dar la ora 18 luaţi o linguriţă de sare Epsom, dizolvată într-un pahar cu apă călduţă.

La ora 20 repetaţi procedura, iar la ora 22 luaţi o jumătate de ceaşcă de ulei de măsline, amestecate cu o ceaşcă de suc de lămâie proaspăt stors. Uleiul lubrifiază pietrele şi contribuie la eliminarea lor. Dimineaţa ar trebui să observaţi în scaun pietrele verzi.

 

Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic și tratament corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.

Traducerea și adaptarea: Echipa sanatosi.info

Sursa: healthylifeidea.com