Cum obţii picioare netede şi gingaşe cu ajutorul bicarbonatului de sodiu

Orice femeie visează să aibă picioare gingaşe şi îngrijite. Călcâiele dure şi crăpate nu arată bine şi provoacă multe incomodităţi. Bicarbonatul de sodiu are proprietăţi antiseptice şi poate reduce duritatea apei. El ar putea deveni lejer produsul dvs. preferat pentru îngrijirea picioarelor.

Bicarbonatul de sodiu este foarte ieftin şi eficient. Utilizaţi beneficiile sale pentru vă face pielea de la picioare mai gingaşă fără tratamente costisitoare şi inutile.

pcrgngCum se curăţă picioarele folosind bicarbonat de sodiu?

  1. Veţi avea nevoie de 3 linguri de bicarbonat şi 4-5 litri de apă.
  2. Puneţi bicarbonatul de sodiu în apă caldă şi dizolvaţi-l. Înmuiaţi-vă picioarele în această soluţie pentru 15-20 de minute.
  3. Frecaţi picioarele cu o perie pentru picioare. Aplicaţi o cremă nutritivă sau vazelină. Îmbrăcaţi ciorapi din bumbac 100% şi ţineţi-i cel puţin 2 ore.
  4. Veţi vedea unele efecte chiar după prima procedură.
  5. Repetaţi tratamentul 5-7 zile consecutiv, apoi faceţi o pază de o săptămână, după care puteţi relua procedurile. Rezultatul optim se obţine la 3 cicluri efectuate.
  6. Acest tratament cu bicarbonat de sodiu va conferi picioarelor dvs. un aspect plăcut şi gingaş.

“Conținutul tuturor articolelor este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.”

Source: www.healthylifetricks.com

 

Add Comment