Oțetul de mere tratează artrita și alte boli în mod natural

Durerile articulare este o stare frecvent întâlnită în zilele noastre. Această stare poate dispărea peste câteva săptămâni (acute), sau poate dura mai multe luni (cronice). Mulți oameni au chiar artrită, care este o tulburare comună ce se caracterizează prin inflamații. Există mai multe tipuri de artrită, peste 100 de tipuri identificate, și numărul este încă în creștere. Artrita poate afecta orice zonă a corpului începând de la gât până la picioare.Din păcate, medicamentele convenționale nu sunt de foarte mare ajutor în ameliorarea durerii articulare. Prin urmare, dacă suferiți de artrită și dureri articulare, atunci luați aminte la remediul naturist pe care vi-l propunem, acesta este absolut sănătos, util și vă va ușura durerea în timp foarte scurt.

ottartr

Moduri de utilizare a oțetului de mere pentru durerile articulare

Amestecați oțetul de mere cu șase pahare de apă caldă și înmuiați-vă mâinile sau picioarele în acest amestec. Dacă aveți probleme cu durerile de gât, înmuiați doar un prosop în acest amestec și aplicați pe gât sau orice altă zonă afectată.

O altă metodă foarte utilă în tratarea durerii articulare este să amestecați oțetul de mere cu ulei de măsline sau ulei de cocos. Adăugați 2 linguri de oțet de mere la o lingură de ulei. Amestecați bine.

Procedura este foarte simplă. Frecați amestecul pe zona afectată și lăsați-l pentru un timp. Aplicarea regulată a acestei proceduri va ușura în mod semnificativ durerile articulare.

Puteți, de asemenea, bea oțet de mere, pentru a preveni artrita. Pur și simplu amestecați între una și trei linguri de oțet de mere cu 250 ml de apă sau cu orice fel de suc de fructe. În special recomandabil este sucul de cireșe, deoarece este bogat în substanțe nutritive pentru sănătate. Beți acest amestec de trei ori pe zi, înainte de fiecare masă. De asemenea, puteți aplica amestecul de apă / cidru direct pe articulațiile dureroase și inflamate pentru a calma durerea și disconfortul.

Oțetul de mere mai are și multe alte beneficii pentru sănătate. El are puternice proprietăți antioxidante, care pot ajuta la eliminarea toxinelor din organism. Prin urmare, ar trebui să-l includeți în dieta dvs. zilnică.

“Conținutul tuturor articolelor este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.”

Sursa: www.healthyfoodhouse.com

Add Comment