Micșorează-ți colesterolul cu ajutorul acestui fruct de toamnă! Prinde TREI iepuri dintr-o dată!

Iarna deja a venit însă cei mai harnici dintre noi au reușit să culeagă gutuii din copaci și să îi aducă în casă, unde pe timp posomorât aceste fructe par a fi niște sori de cameră!

Deși pare greu când este luat în mână, gutuiul în realitate conține foarte puține calorii (doar 57 la 100 de grame!), de aceea poate fi folosit de persoanele care vor să slăbească. Astfel, puteți prepara o salată din mere și gutuie, care ar funcționa ca o adevărată injectare cu vitamine!

gutuie_felii

Astfel, consumând gutui nu doar vei putea slăbi totodată imunizându-ți organismul, dar și vei scade nivelului colesterolului din sânge, pentru că fibrele conținute de aceste fructe au capacitatea de a evacua colosterolul rău din organism!

Deosebit de benefică este gutuia și pentru piele. Ea o hidratează și o mineralizează, oferindu-i un aspect sănătos și frumos.

Și ficatul are de câștigat din consumul de gutui, pentru că acestea dețin un rol hepato-protector.

Ceaiul din frunze de gutui la fel este benefic. El ajută mult persoanelor care suferă de insomnie și care sunt supuse des stresului. În acest sens, ceaiul de frunze de gutui funcționează ca un calmant absolut natural!

Nu uita să distribui acest articol util prietenilor tăi!

Îți dorim multă sănătate!

 

Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic și tratament corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.

Autor text: sanatosi.info