Mihaela Bilic: Veți slăbi, vă promit, dacă veți renunța o lună la acest aliment!

Mihaela Bilic este un celebru nutriționist român care recent pe pagina sa de Facebook a publicat o postare în care își îndemna cititorii să evite din alimentație timp măcar de o lună un sigur aliment.

Iată ce a scris nutriționista:

– Cu toții știm cât de gustoasă și sănătoasă este mâncarea gătită, spre deosebire de cea ambalată. Mâncarea ambalată nu doar că este nocivă pentru sănătate, dar și conține multe calorii care ne îngrașă foarte rapid. Dacă vrei să slăbești, trebuie să refuzi în modul absolut la mâncarea ambalată și să consumi doar mâncare de casă.

Însă și aici există o capcană. Aproape orice gătit începe cu turnatul uleiului în cratiță și uităm de faptul că și o mâncare de legume poate deveni o bombă calorică dacă în ea adăugăm ulei. Nu trebuie să crezi că dacă folosești ulei de măsline sau de nuci sau oricare alte ulei care diferă de untdelemnul obișnuit, nu te vei îngrășa. Oricare nu ar fi uleiul, el este oricum gras și conține extrem de multe calorii. Iată de ce ar trebui să ne învățăm să gătim fără ulei.

Crezi că asta este imposibil? Ei bine, nu există nimic imposibil în materie de nutriție. De exemplu în Franța pacienții obezi sunt învățați cum pot găti fără ulei! Această practică este foarte bună și trebuie adoptată de toți oamenii, până a ajunge la stadiul regretabil de ”pacient care suferă de obezitate”.

Dacă nu vom consuma ulei măcar o lună vom face o economie calorică grozavă. Experimentați acest lucru și veți vedea cum kilogramele dispar fără a depune vreun efort! De fapt, este imposibil să nu slăbești dacă nu vei consuma ulei, de aceea vă recomand cu toată inima să faceți acest lucru.

Dacă ți-a plăcut sfatul nutriționistei, distribuie acest articol pe Facebook!

Îți dorim multă sănătate!

 

Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic și tratament corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.

Autor text: sanatosi.info

Sursa: mihaelabilic.ro