Modul în care privești lămâia se va schimba COMPLET după ce vei citit acest articol!

Toată lumea știe că lămâia are un gust și un miros puternic. Însă pentru cei mai inteligenți aceste proprietăți ale lămâii sunt semne că ea deține un potențial imens pentru sănătatea umană.

În acest articol îți vom arăta cum poți folosi lămâia pentru a te trata de un set de boli.

lamai-remedii-naturale

1. Dacă ai bronșită, decojește o lămâie, tai-o în cuburi mici și presară peste ele zahăr. Peste 2 ore masa se va omogeniza. Consumă câte 2 lingurițe de acest sirop de 3 ori pe zi până la tratarea completă a bronșitei.

2. Dacă ai tuse, amestecă 50 ml de ulei de măsline cu 100 ml zeamă de suc de lămâie. Ia câte o linguriță de amestec din oră în oră până la dispariția tusei.

3. Vei putea elimina mucusul dacă vei pune la fiert în 200 ml de apă 3 felii de lămâie și o linguriță de cimbru. Combinația se fierbe timp de 8 minute după care se strecoară și se consumă. Fă asta de 2 ori pe zi până la vindecare completă.

4. Dacă ai răcit, pune pe fiecare tâmplă câte o felie de lămâie și bea un pahar de apă amestecat cu sucul unei jumătăți de lămâie. Te vei vindeca mult mai repede.

5. Pentru a elimina mirosul urât din gură, clătește gura cu zeamă de lămâie diluată în apă caldă.

6. Dacă vrei să scapi de durerile picioarelor cauzate de oboseală, ține picioarele în apă caldă în care ai adăugat sucul unui jumătăți de lămâi.

7. Pentru liniștire, amestecă un gălbenuș de ou, o lingură de miere și sucul unei treimi de lămâie. Bea amestecul pe nerăsuflate.

8. Dacă vrei să-ți fortifici sistemul imunitar, bea în fiecare dimineață după micul dejun 100 ml de apă în care ai scurs o felie de lămâie de 0.5 grosime.

Acum vezi și tu în câte moduri lămâia poate servi sănătății noastre. Nu ezita să le încerci pe toate!

Îți dorim multă sănătate!

 

Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic și tratament corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.

Autor text: sanatosi.info