Nu a uitat să pună asta sub limbă în fiecare seară. Rezultatul – o siluetă de invidiat!

E primăvară, soarele strălucește și aerul este proaspăt, iar pentru mine începe o perioadă dificilă. Mă bucur de primăvară, dar totodată înțeleg că iarna și-a lăsat amprenta asupra siluetei mele…

Însă acest remediu mă va ajuta să-mi recapăt pofta de viață, să-mi ridic imunitatea și să am energie. De asemenea, datorită acestuia pot scăpa de 5 kg. Este un remediu eficient împotriva avitaminozei și schimbărilor de dispoziție!

похудение

Cum să slăbiți rapid 5 kg

Pentru a vă recăpăta puterile și încrederea în sine se recomandă folosirea acestui remediu.

Suplimentar, trebuie să respectați condiția de a bea 1 pahar de apă cu 15 minute înainte de fiecare masă. Acest truc vă va ajuta să vă controlați apetitul, să eliminați toxinele din organism și să scăpați de surplusul de țesut adipos fără a dăuna sănătății.

Compoziția pentru recăpătarea energiei

соль и сахар

Ingrediente

  • 1 linguriță de sare de mare
  • 1 linguriță de zahăr brun

Mod de preparare

  1. Amestecați sarea de mare cu zahărul brun în proporție de 1:5.
  2. Păstrați compoziția într-un vas de sticlă închis ermetic.

În fiecare seară puneți sub limbă o priză de acest amestec uimitor și lăsați să se topească fără să beți apă. Sarea și zahărul administrate în așa fel vă vor ajuta să normalizați nivelul zahărului din sânge, să faceți față stresului și să restabiliți echilibrul microelementelor din organism.

Sodiul, care pătrunde în organism odată cu cristalele de sare se asimilează pe deplin și asigură un metabolism celular corect în timpul somnului. Aceasta este cheia unui bun metabolism al organismului și al unei siluete de invidiat!

“Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.”

Autor text: Perfect-ask.com