Nu arunca cojile de ou! Acestea tratează deficienţa de calciu, ulcerele, gastritele şi întăresc organismul

Există o mulţime de alimente care pot îmbunătăţi starea generală de sănătate. Poate suna straniu, dar cojile de ou au un conţinut bogat de calciu, 90%, fiind un supliment natural pentru sănătatea oaselor.

1431865839_eggshell-calcium-powder

În cantităţi mai mari, rezolvă problema deficienţei de calciu, dar şi previn dezvoltarea osteoporozei, reglează nivelul de colesterol şi tensiunea arterială, stimulează producerea de celule roşii.

Cojile de ou mai conţin cupru, zinc, fosfor, fier, mangan, fluor şi lista poate continua.

Potrivit experţilor, doza recomandată este de 1,5-3 grame de coji de ou măcinate.

Pentru tiroidă ia cojile de la 8 ouă, spală-le şi usucă-le, fă-le pudră, pune-le într-un bol cu 2 lămâi şi lasă-le în frigider timp de câteva zile până se dizolvă. Strecoară lichidul şi amestecă-l cu un litru de brandy şi un kilogram de miere şi lasă-l să stea o săptămână. Consumă o lingură de 3 ori pe zi, înainte de mese.

În caz de gastrită şi ulcer, amestecă praful de coji de ou cu o lingură de nucşoară măcinată şi cu 2 linguri de suc de lămâie. Se lasă în frigider până se dizolvă, apoi se adaugă 100 ml de lapte cald. Se ia câte o lingură de 2 ori pe zi, dimineaţa pe stomacul gol şi seara înainte de culcare.

Pentru a întări organismul, se amestecă pudra de la 5 coji cu 3 litri de apă, se pune în frigider pentru câteva zile şi apoi se bea în loc de apă. Consumă 3 ceşti pe zi, cu puţin suc de lămâie.

 

Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic și tratament corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.

Autor text: sanatosi.info

Sursa: callhealthylife.com

Add Comment