Nu aveai de unde să știi că Slănina vindecă Aceste boli! Ea este un medicament tradițional românesc!

Deși pare un produs banal și modest, în realitate slănina este un aliment natural extraordinar de util pentru organismul nostru. În primul rând, trebuie special menționat faptul că anume slănina este acel produs animalier pe care organismul nostru îl asimilează aproape în totalitate, lucru care nu se întâmplă nici cu cea mai fină carne! Într-al doilea rând, deși pare o simplă grăsime, slănina este în stare să scadă nivelul colesterolului și chiar să ajute la slăbit!

Deosebit de utilă este slănina atunci când consumăm alcool. La unele popoare slănina este un produs nelipsit de la mesele de sărbătoare, pentru că aceasta este în stare să neutralizeze alcoolul în stomac, astfel încât nici un oaspete nu se va putea îmbăta iar a doua zi toată lumea se va simți extraordinar de bine.

ce-mananca-romanii-ep-6-cat-de-sanatos-este-sa-mananci-paine-si-slanina-cu-ceapa_1_size1

Fumătorilor la fel le este indicat consumul de slănină, pentru că slănina conține seleniu, un element chimic care neutralizează efectele nocive ale fumatului.

Compușii care se conțin în slănină ajută la contracția musculară a organelor interne, inclusiv a inimii. De asemenea, slănina sprijină tonusul muscular și energizează organismul.

După cum am mai spus, slănina este asimilată foarte ușor de organism, de aceea nu simțim senzația de greutate după ce o consumăm. În realitate, slănina se asimilează mai repede decât fructele sau legumele proaspete!

Consumând regulat în fiecare zi câte 25 grame de slănină veți putea preveni apariția bolilor de inimă și a hipertensiunii arteriale, de asemenea veți putea reduce colesterolul la un nivel optim, iar dacă veți mânca în loc de cină 2 bucățele de slănină cu legume proaspete, veți putea pierde rapid din greutate, fără ca să stresați în vreun mod organismul!

Nu uita să te împărtășești cu prietenii tăi cu acest material util!

Îți dorim multă sănătate!

 

Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic și tratament corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.

Autor text: sanatosi.info