Nu consumaţi aceste alimente! Sunt extrem de toxice

Alimentaţia nesănătoasă reprezintă un mare factor de risc pentru sănătatea organismului.

Iată o listă a produselor pe care trebuie să le evitaţi în mod obligatoriu:

Supele la conservă: conţin sare/sodiu, majoritatea având până la 890 de miligrame de sodiu. Atunci când organismul are mai mult sodiu decât este necesar, acesta începe să reţină apa, măreşte tensiunea, având efecte nefaste asupra organismului.

Sucurile/băuturile crabogazoase: sucurile nu conţin nici un ingredient folositor pentru organism. Sunt bogate în chimicale şi zahăr. Potrivit unui studiu din Jurnalul de Epidemiologie al Cancerului, consumul a 2 sucuri carbogazoase pe săptămână, măreşte riscul apariţiei cancerului pancreatic de 2 ori. În plus, acestea pot provoca diabet şi obezitate.

Margarina: reprezintă grăsime procesată, care este dăunătoare pentru organism. Afectează vasele de sânge, creşte nivelul de colesterol şi îngreunează activitatea ficatului.

Zahărul: s-a constatat că zahărul duce la diabet şi obezitate. Are efecte negative asupra ficatului, pancreasului şi sistemului digestiv. Alternative la zahăr sunt mierea de albine şi fructele.

Mezelurile: conţin nitraţi şi sodiu, iar consumul acestor elemente cresc riscul apariţiei cancerului.

Chipsurile: produsele care sunt supuse la temperaturi înalte formează compuşi numiţi acrilamide, care pot duce la apariţia cancerului. Cercetătorii de la Universitatea Clark din Massachusetts susţin că aceşti compuşi reprezintă cauza principală a mai multor tipuri de cancer din SUA. Potrivit unui studiu din 2005, există o asociere între mâncărurile care conţin sodiu şi riscul dezvoltării cancerului gastric.

 

Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic și tratament corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.

Traducerea și adaptarea: Echipa sanatosi.info

Sursa: www.healthyfoodhouse.com