”Nu există decât o singură boală: sângele stricat”, afirmă un mare terapeut. Află AICI cum se curăță sângele!

Valeriu Popa este un terapeut celebru din România, iar afirmația lui memorabilă ”Nu există decât o singură boală: sângele stricat” i-a făcut pe mulți oameni să-și reevalueze atitudinea față de importanța sângelui pentru sănătate.

Domnul Valeriu Popa afirmă că dacă avem grijă de rinichi, plămâni sau ficat, dar ignorăm starea sângelui, atunci totul e fără rost. De aceea, domnul Popa recomandă insistent să avem grijă de sângele nostru. Dar cum putem face aceasta? ”E foarte simplu, trebuie să începem de la aceea să nu consumăm alcool, să nu fumăm, să nu exagerăm cu mâncarea grasă (ideal ar fi să o limităm la limita maximului posibil) și mâncarea prăjită. Mâncarea prăjită este ca și Cutia Pandorei: După ce mănânci prăjit, îți rămâne doar speranța că poți fi sănătos. Exact! Odată cu mâncarea prăjită și sănătatea noastră iese din Cutia Pandorei”, afirmă terapeutul Valeriu Popa.

un-mare-terapeut-afirma-nu-exista-decat-o-singura-boala-sangele-stricat-iata-cum-sa-ti-cureti-sangele-de-toxine

Totodată, celebrul terapeut recomandă o listă de alimente și rețete care curăță sângele în mod natural și eficient. Iată care sunt acestea:

1. Păpădia – trebuie să consumi păpădie zilnic, sub orice formă, indiferent că este vorba de frunze de păpădie în salată sau de ceai de flori/rădăcini de păpădie.

2. Ceaiul de urzică – urzica uscată se vinde la farmacii. Trebuie doar să o procuri ori să o aduni de vara și să o usuci, după care să faci ceai din ea. Bea câte 2 căni de ceai de urzică pe zi pentru a avea un sânge curat și fluid.

3. Leurda – perfectă în salată.

4. Tinctura de nuci – pune 20 de coji de nuci în 500 ml de alcool sau țuică și lasă-le la macerat pe 3 săptămâni. Consumă câte o lingură de tinctură dimineața pe stomacul gol.

5. Ceapă macerată în vin alb – se toacă 500 grame de ceapă roșie și se adaugă într-un litru de vin alb. În afară de aceasta se mai pune în vin și 100 grame de pătrunjel tocat, după care tinctura se pune la macerat pe o săptămână. După o săptămână, tinctura se strecoară și se consumă câte o lingură de 3 ori pe zi înainte de mese.

6. Elixirul tinereții – o rețetă venită din Caucaz. Într-un borcan se pun la macerat 500 grame de usturoi și sucul a 20 de lămâi, pe 3 săptămâni. După aceasta se ia câte o lingură de tinctură înainte de culcare.

Folosiți alternativ toate aceste produse și rețete pentru a avea un sânge curat și sănătos.

Vă dorim multă sănătate.

 

Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic și tratament corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.

Autor text: sanatosi.info

Sursa: ziaresireviste.ro

Add Comment