Nu vei privi bicarbonatul de sodiu ca mai înainte, după ce vei citi ASTA! Uimitor!

Probabil tu nu cunoști ce putere are în sine bicarbonatul de sodiu. Însă după ce vei citi acest articol vei privi cu alți ochi acest ingredient.

Imagini pentru bicarbonat de sodiu

Iată despre ce e vorba:

Bicarbonatul de sodiu poate revigora plantele. Trebuie doar să adaugi o linguriță de bicarbonat de sodiu la 2 litri de apă, apoi să uzi florile cu această soluție. Florile vor înflori după aceasta mult mai frumos.

Bicarbonatul de sodiu te va ajuta la arsurile de piele. Fă un amestec de bicarbonat de sodiu cu gheață, apoi aplică acest amestec pe arsură. Arsura se va calma mult mai repede.

Bicarbonatul de sodiu va elimina mirosul de ceapă și usturoi. Dacă vreai să scapi de mirosul din gură după ce ai mâncat aceste alimente, ia o linguriță de bicarbonat de sodiu și amestec-o într-un pahar de apă, după care clătește dinții și fă gargară. După aceasta, respirația ta va deveni proaspătă.

Cu bicarbonatul de sodiu vei putea frăgezi carnea. Trebuie doar să aplici bicarbonatul de sodiu pe bucata de carne și să o lași așa timp de 2-3 ori în frigider. Înainte de a pregăti carnea, nu uita să o speli de bicarbonatul de sodiu.

Sperăm că aceste sugestii îți vor fi de folos.

 

Autor text: Sănătoși.com

Add Comment